Pass

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri iken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 31 Aralık 2016 tarihinde vefat eden Hakkı Arslan’dan boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine 2015 yılında yapılan Genel Kurul’da en yüksek oyu alan yedek yönetim kurulu üyesi Kahraman Kabasakal çağırıldı. 

İlgili yasa ve tüzük gereğince yapılan atamayla GMİS Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun üye sayısı tamamlandı. GMİS Yönetim Kurulu, görev bölümü yaptı.

Buna göre GMİS Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreterliği görevini yürüten Satılmış Uludağ Genel Sekreterliğe, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreterliği’ne ise Kahraman Kabasakal getirildi.

Kahraman Kabasakal, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreterliği görevini Satılmış Uludağ’dan teslim aldı. Genel Sekreter olan Satılmış Uludağ’a ise yeni görevini GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci teslim etti. Bu atama ve değişikliklerle GMİS Genel Merkez Yönetim Kurulu şöyle oluştu;

Genel Başkan Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal.

GMİS, GENEL TEŞKİLATLANDIRMA VE EĞİTİM SEKRETERİ KAHRAMAN KABASAKAL KİMDİR
12 Mart 1972 Devrek doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Kilimli’de yaptı. 1989 yılında TTK Karadon Müessesesi Elektromekanik Atölyesi’nde çalışma hayatına başladı. 1996 yılında askerlik görevini tamamlayan Kabasakal, 2000 yılından itibaren TTK Karadon Müessesesi İş Güvenliği Şube Müdürlüğü’nde Cihaz Bakım Teknisyeni olarak çalıştı. 4-5 Nisan 2015 tarihinde yapılan GMİS 10. Dönem Olağan Genel Kurul’da Genel Merkez Yönetim Kurulu 1. Yedek Üyeliğine seçildi. GMİS Genel Sekreteri Hakkı Arslan’ın vefatı nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine çağrıldı. GMİS Yönetim Kurulu tarafından 23 Ocak 2017 tarihinde yapılan görev bölümünde GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreterliği görevine getirilen Kahraman Kabasakal, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2545
23.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın