Pass

AK Parti Çaycuma Saltukova Belde Başkanlığı tarafından, partinin İlçe Başkanı ve Saltukova belediye başkanı ile İstişare Toplantısı düzenlendi.

AK Parti Saltukova Belde Başkanı Recep Çakıroğlu, belde teşkilatı yöneticileri ve belde belediye başkanı Zerrin Güneş ve Çaycuma AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’nun da katıldığı toplantı AK Parti Saltukova teşkilat binasında gerçekleşti.

Toplantıya İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Miyanyedi, Coşkun Sarıel, Cihan Gülşen ile belde yönetim kurulu üyeleri ve Belediye encümen üyeleri katıldı. İstişare Toplantısı'nda belde teşkilatlarının çalışmaları değerlendirilerek belde teşkilatlarının görüş ve önerileri dinlendi.

Belde belediye başkanı Zerrin Güneş, Belde Başkanı Recep Çakıroğlu ve Ahmet Çolakoğlu sırayla söz alarak beldenin geleceği ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek yapılacak çalışmalar ve ihtiyaçlarını dile getirdiler.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, yaptığı değerlendirmelerde, "Teşkilatlarımızda önemli bir yere sahip olan belde teşkilat başkanları ve belde belediye başkanlarımız ile oldukça yararlı istişarelerde bulunduk. Belde başkanlarımız teşkilatları ile ilgili yaptıkları çalışmalara her yönü ile görevlerine vakıf olarak vatandaşlarımız ve üyelerimiz ile bire bir temas halinde olduklarını memnuniyetle tespit ettik. AK Parti olarak Saltukova'mızın her noktasında teşkilatlarımız Partimize yeni geçen fakat teşkilat yapımızı çok iyi bilen yeni AK Partili başkanımız Zerrin Güneş ile fedakârca çalışmalarına devam ediyor olmanız gurur vericidir. Bu da bize büyük bir güç ve cesaret veriyor. Ayrıca belde belediye başkanlarımızda beldelerinde oldukça güzel ve başarılı hizmetlere imza atıyorlar. İmkânları dâhilinde ellerinde ki bütçeyi en yararlı ve ekonomik şekilde kullanarak ilçe İl Genel Meclisi'mizin destekleri ile başarılı çalışmalar yapıyorlar. İlçe başkanı olarak, tüm belde başkanlarımıza ve belde belediye başkanlarımıza bunda sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman onlarla gurur duyduğumuzu, her konuda kendilerine sonsuz destek verdiğimizi önemle ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

AK Parti Çaycuma ilçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’nun konuşmasından sonra konuşma yapan Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş "Bu toplantımızın amacı Saltukova’nın her köşesinde yaşayan kardeşlerimize karşı sorumluluğumuzu daha iyi yerine getirmektir. Bu sebeple onları dinliyoruz, seçmenlerimizi dinliyoruz, partililerimizi dinliyoruz ve Ak Parti teşkilatları olarak bir bütün olarak seçilmiş belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz hep birlikte onlara karşı sorumluluklarımızı, şehir, belde ve ilçelerimize karşı sorumluluklarımızı nasıl daha iyi yerine getirebiliriz? Bizler mahallinde hangi konuları halledebiliriz, Ankara'da meselelerimizi nasıl çözebiliriz bunları istişare ediyoruz. Saltukova Vadi bölgesinin Yıldızı olacak, Yaşadığımız Beldenin kıymetini bilmeliyiz, Havaalanı, Demir yolu Kara yolu ve Deniz ulaşımının olduğu başka bir Belde yok. AK Parti ailesine yeni katılmakla birlikte Partinin kuruluş aşamasından itibaren AK Parti yapısını çok iyi biliyorum. Görevimiz Laf üretmek değil hizmet üretmek olmalı, Beldemizde yeni bir yapılanma gerekmektedir Belde Başkanımız, Meclis üyelerimiz ile bir daha sıklıkta görüşüp Kadın Kollarımızı, Gençlik Kollarımızı oluşturmalıyız. İktidarın Gücü ve İlçe Başkanımız Ahmet Çolakoğlu’nun da destekleri ile Saltukova için çok güzel hizmetler yapacağız. Daha yolun Başındayız  Saltukova İçin Elimizi Değil Bedenimizi Taşın Altına Koyacağız" şeklinde konuştu.

Son olarak konuşma yapan AK Parti Saltukova Belde Başkan Recep Çakıroğlu, Toplantımız Hayırlara vesile olur İnşallah diyerek,  AK Parti teşkilatlarının dimdik ayakta olduğunu, Partimize katılarak bize güç kazandıran Zerrin Güneş Başkanımıza Partimize hoş geldin diyorum. Kendileri ifade ettiler yeni bir oluşum ile Kadın Kollarımızı ve Gençlik Kollarımızı oluşturup Partimizi ve Belediyemizin daha da güçlü olmasını sağlayacağız. Saltukova’ mızı iktidarın gücünü kullanarak daha güzel bir görünüme kavuşturacağız. Başkanımıza her türlü desteği vererek Saltukova’ mızın gelişmesini sağlayacağız. "Allah başarımızı daim etsin, bu çatılar altında nice yıllar temenni ediyorum" dedi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3468
19.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın