Pass

Antika Organizasyon tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'Sevgili Karım' adlı tiyatro oyunu Çaycuma’da sahne aldı.

Türk Sinema Televizyon ve Tiyatrosunun ünlü oyuncuları, Metin Yıldız, Kayra Şenocak, Merve Sevi, Dost Elver, İrfan Kangı, Berrak Güvem ve Kimya Gökçe Aytaç'ın rol aldığı 'Sevgili Karım' adlı tiyatro oyunu kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çaycuma’lılarla buluştu.

Oyunu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı ve çok sayıda Çaycuma’lı tiyatro sever izledi. İstanbul Komedi Tiyatrosu tarafından sahnelenen 2 perdelik komedi türündeki oyun, 'Bir kadın, bir koca, bir avukat, bir sekreter ve bir milyon dolar bir araya gelirse ne olur' sorusuna cevap aradı. Oyuncularının performansı ile Çaycuma’lı izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatan oyun büyük beğeni topladı.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli performansları nedeniyle oyuncuları kutlayarak, çiçek takdim etti. Kaymakam Keçeli, “Çaycuma’mız kültür ve sanata önem veriyor. Gülmeye de ihtiyacımız olduğu bu dönemlerde az da olsa eğlendik. İlçemizde sergiledikleri bu güzel oyun için. İstanbul Komedi Tiyatrosu ekibine, Böyle Güzel bir organizasyonu ilçemizde yapılmasına sebep olan Antika Organizasyon sahibi Serdaim Erduran’a Teşekkür ediyorum, Ülkemizde yaşanan olaylar nedeni ile bozulan moralimizi bir süreliğine de olsa unutturan komedi oyunu için katkı sağlayan herkese Teşekkür ediyorum” dedi.

Sevgili Karım oyuncularından İrfan Kangı ise, "Bugün burada bu seyircinin tiyatroya olan sevgisini görme fırsatı bulduk. Çaycumalı seyircilerimizin alkışları bizleri çok sevindirdi. Çaycuma'da oynamaktan dolayı büyük onur ve gurur içerisindeyiz. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve Belediye Başkanı’na, ayrıca bizleri böylesine coşkulu tiyatro severlerle buluşturduğu için çok Antika Organizasyon Serdaim Erduran’a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Antika Organizasyon Sahibi Serdaim Erduran; “Çaycuma Halkına gösterdikleri yoğun ilgi karşısında şükranlarımı sunuyorum. Tiyatronun gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan Erginler Pastanesi’ne, Devrek Çınar Otel'e, Ecrin Kitap 'a ve tüm emek sahiplerine sanatseverler adına teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi.

Tiyatro Ana Sponsoru Erginler Pastaneleri Salonun iki katını da dolduran Tiyatro severlere Pizza ve Tatlı ikramında bulundu.

Türk Sinema Televizyon ve Tiyatrosunun ünlü oyuncuları, Metin Yıldız, Kayra Şenocak, Merve Sevi, Dost Elver, İrfan Kangı, Berrak Güvem ve Kimya Gökçe Aytaç  oyun sonunda izleyicilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3613
18.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın