Pass

Mahallelerinin çamurdan ve çukurdan geçilmez halde olduğunu ileri süren Dereköseler Köyü Danabaşlar Mahallesi sakinleri, Ekspres’e konuşarak, yazın tozundan, kışın da çamurundan bıktıklarını dile getirdiler.

Dereköseler Köyü Danabaşlar Mahallesi, sakinleri sokaklarının bakımsız olduğunu savunarak, günahlarının ne olduğunu sordu.

Birkaç defa ilgililere sokaklarındaki olumsuzluğu şikâyet ettiklerini ancak bir cevap alamadıklarını öne süren Mahalle halkı, “Uzun zamandan bu yana mahallemiz bu durumda. Bu yaz bu mahallemizin tozundan, kışın ise çamurdan geçemiyoruz. Nedir günahımız? Diğer mahallelere baktığınız zaman bütün mahalle parke taşıyla yapılı durumdayken, Danabaşlar Mahallesi’ndeki bizler ise artık çakıl taşına da razı olduk. Ama maalesef burada o da yok. Günahımızı söylesinler. Biz yazın tozuna razıyız ama kışın çamuruna razı değiliz. Birkaç defa şikâyet ettik, ama kâale alan olmadı. Çamur nedeniyle ne çocuklarımız evlerin önüne inebiliyorlar, ne de bizler dışarıya çıkıp gezebiliyoruz. Çamur sebebi ile günde bir ayakkabı yıkıyoruz. Mahallede çoğu Çizmelerle dolaşıyoruz. Günlük olarak araçları yıkamaya veriyoruz, yazık değil mi bize diye,” diye konuştular. Mahalle Halkı Taleplerinin gerçekleşmemesi durumunda Referandum da Sandığa gitmeyeceklerini belirttiler.

Mahalle halkı Toplanarak ellerinde Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Başbakanım Duyun sesimizi Bitsin bu çile ve Çamur Gitsin Asfalt Gelsin 3km. Hizmet İstiyoruz, diye yazdıkları pankartlarla Cumhurbaşkanına seslendiler.

(Danabaşlar Mahallesi’nin, GÖKÇEBEY Bağlantı Yolu ASFALT...!)

(Danabaşlar Mahallesi’nin, ÇAYCUMA Bağlantı Yolu ÇAMUR...!)

Haber: EKSPRES

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 8823
16.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın