Pass

Çaycuma Hak ve Adalet Platformu, 2017 yılının ilk toplantısını Memur-Sen ilçe Başkanı Kenan Tunç’un başkanlığında 13.01.2017 Memur-Sen İlçe Temsilciliğinde gerçekleştirdi.

20 civarında STK Temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen yeni yılın ilk toplantısında özellikle Çaycuma başta olmak üzere Zonguldak’ta yaşanan Göçün Sebepleri ve Göçü Durdurma stratejileri ele alındı.

Çaycuma Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe müdürü Coşkun Ulutaş’ın Çaycuma’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık konularında yaşanan gelişmelerle ilgili detaylı bilgi verdiği toplantı sonucunda göçü durduracak en önemli maddenin ” Gıda, Tarım ve Hayvancılık ” alanında atılacak adımlar olduğu tespit edildi.

Çaycuma’nın özellikle tarım konusunda bölgenin parlayan yıldızı olduğu vurgulanan toplantıda Çaycumalılar Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu da bilgi ve düşüncelerini platforma sundu. Çiloğlu, konuyla ilgili olarak Hak ve Adalet Platformu Dönem Sözcüsü ve Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç’a BEÜ tarafından hazırlanan “ Zonguldak İlinde Göçün Sosyo-Ekonomik Nedenleri ve Alınabilecek Tedbirler” isimli bir çalışma kitabını takdim etti.

 Hak ve Adalet Platformunda yer alan STK başkanları da göçü durduracak önemli fikir ve görüşlerini platformla paylaştılar. Toplantı sonucunda Çaycuma’da Tarım konusunda Mastır Planının acilen gündeme getirilmesine, Arazi toplulaştırması konusunda halkı eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının gündeme alınmasına ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık konusunda bilinçli üretimin nasıl yapılacağının kamuoyuna en güzel şekilde anlatılmasının devamı yönünde çalışmalar yapılmasına karar verildi.

Konunun çok önemli ve geniş olması nedeniyle bundan sonraki toplantıda da tekrar ele alınması kararlaştırıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2952
14.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın