Pass

Aile ve Sosyal Politikalara bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mesut Özmekik, Sevgi Evleri Müdürü Mustafa Yaşar Maden, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Uzunel gazetemize gelerek “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günümüzü kutladılar.

Aile ve Sosyal Politikalara bağlı kurum müdürleri adına konuşan Çocuk evleri müdürü Mesut Özmekik Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır diyerek ; “10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günün hep birlikte 56.yılını kutlamaktayız.

Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar.

Her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın; Kurumum ve şahsım adına sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.

Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Ekspres Gazetesi ve Miyanyedi Ofset Sahibi Hasan Miyanyedi şunları söyledi; “Aile ve Sosyal Politikalara bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mesut Özmekik, Sevgi Evleri Müdürü  Mustafa Yaşar Maden, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Uzunel, gazetemize gelerek 10 Ocak Dünya çalışan gazeteciler günümüzü kutladılar bizleri bu özel günlerde hatırlayıp ziyaret eden kurum müdürlerimize şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3211
11.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın