Pass

Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla, Çaycuma Müftülüğü Murakıbı Cemalettin Torun ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutladı.

Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile Ekspres Gazetesine gelerek Gazetemiz Çalışanlarına başarılar diledi.

Arcaklıoğlu; “Gelişmiş bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de doğru haber yapan, tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan, yalan haberden kaçınan, olmayan şeyi söylemeyen bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Bu nedenle, doğru gazeteci, yalansız basın kuruluşunun; ahlaki basın kuruluşları da gelişmiş bir ülkenin tesisini sağlayacaktır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır. Bizlerin ulaşamadığı topluluklara sizler sayesinde ulaşma imkânı buluyoruz, bizlere verdiğiniz destekten dolayı Teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve Çaycuma’mızın sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.

Arcaklıoğlu Ziyaretleri sırasında Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Hasan Miyanyedi’ye, Yazı İşleri Müdürü’müz Hakan Miyanyedi’ye ve İHA muhabiri Gürkan Miyanyedi’ye hediye ikram etti.

Ekspres Ailesi olarak bizleri ziyaret eden İlçe Müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’na teşekkür ediyoruz.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 4484
10.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın