Pass

Çaycuma Müftülüğü hizmet içi “Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma” kursu başarı ile tamamlandı.   

Yaklaşık 2 ay süren kursa 16 din görevlisi katıldı. Kursu bitirenler için düzenlenen belge törenine, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu ve murakıp Cemalettin Torun katıldı.

İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu, 2017 yılında Ezan ve Kuranı Güzel Okuma Kurslarımızın yanı sıra Diksiyon ve Etkili Hitabet kurslarımızı açılacağını söyledi.

Din görevlilerini tebrik eden Kaymakam Serkan Keçeli; “Bizde bir tabir vardır. Beşikten mezara kadar diye, biz doğduğumuzda öğrenmeye başladık. Ölene kadarda öğrenmeye devam edeceğiz. Bazen aklımıza hocaya bir şey öğretilir mi sorusu geliyor. Mükemmellikte sınır yoktur. Ben hizmet içi eğitimleri çok önemsiyorum ve değerli görüyorum. İki ay devam etmesi de epey meşakkatli, zahmetli, emek ve çaba gerektiren bir eğitimdir. Hem normal görevlerinizi yaparken hem de arada bulduğunuz boşlukta kursunuza devam ettiniz. Ne mutlu ki belgelerinizi almaya hak kazandınız. Ben hep söylüyorum, imam zaten toplumun lideridir. Camide yüzlerce insanın önünde namaz kıldırmak her babayiğidin harcı değildir. Güzel sesli imamı her şeyden çok önemsiyorlar. O sebeple Kur’an-ı Kerim hizmet içi eğitimi bunların en önemlisidir diye düşünüyorum. Kursu başarı ile tamamlayan hocalarımı tebrik ediyorum. Emek veren İlçe Müftümüze, kurs eğitmeni Kurtuluş Akbaş hocamızı tebrik ediyorum. Mükemmelliğe ulaşıncaya kadar kendimiz geliştirmeye devam etmeliyiz. Kurslarda 70-80 yaşlarında teyzelerimizi gördüğümde ayrıca mutlu oluyorum” diye konuştu.

Kurslara katılanlar eğitimin faydasını daha iyi görüyorlar. En önemli sermayemiz sesimizdir. 16 merkezde görevli arkadaşımızı bu kurstan belge almaya hak kazandı. Kursiyerlerimizi ve kurs hocamızı tebrik ediyorum” dedi.

Kursiyerler adına konuşan din görevlisi Ferhat Akyüz şunları söyledi; “Diyanet İşleri Başkanlığımızın çeşitli illerde, değişik seminerleri var. Bunların birçoğuna katılmış bulunmaktayız. Bu etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Birlik beraberlik ve kaynaşma adına güzel bir seminer geçirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum”. Kurs eğitmeni Kurtuluş Akbaş ise sekiz haftalık kursu başarı ile bitirmenin mutluğunu yaşadığını ifade ederek; “Kurs sonunda karşılıklı birbirimizden hoşnut olarak ayrıldığımızı düşünüyorum. Özveri ile çalışan arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Dudak talimi, harf talimi olmak üzere kendimizi geliştirmek ve Kuran-ı Kerim’i daha güzel okuma adına güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Bizlere kurs boyunca yardımlarını esirgemeyen ve kursun açılmasında emek sahibi olan başta İlçe Kaymakamımız Serkan Keçeli’ye, İlçe Müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’na, Murakıbımız Cemalettin Torun’a, Şube Müdürümüz Erdal Oruçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kursu başarı ile bitirenlere belgelerini Kaymakam Serkan Keçeli ve diğer protokol üyeleri verirken, Kurs eğitmeni Kurtuluş Akbaş’a teşekkür belgesi verildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3485
06.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın