Pass

Çaycuma Kaymakamlığı öncülüğünde Çaycuma Diyanet Vakfı ve Hak ve Adalet Platformu destekleriyle Kasım ayında başlatılan “Halep’te İnsanlık Ölmesin” Kampanyası bütün hızıyla devam ediyor.

Kampanya ile ilgili durum değerlendirmesi yapılmak üzere 04.01.2017 Çarşamba günü Çaycuma Ensar Hafızlık Yatılı Kur’an Kursunda bir toplantı yapıldı. Toplantıda yardım konusunda gelinen son nokta değerlendirildi. İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli Kampanyaya baştan itibaren büyük destek veren Çaycuma Halkına ve öncülük edenlere teşekkür etti.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’nin başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Müftüsü Mahmut Ruf Arcaklıoğlu, Müftülük Murakıbı Cemalettin Torun, Memur-Sen ve Hak ve Adalet Platformu Başkanı Kenan Tunç, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Ersoy Salman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Can ve Mehmet Bilgin, Toç-Bir-Sen İlçe Başkanı Coşkun Ulutaş ve yardımcısı Kemal Eren, İHH Temsilcisi Mevlüt Şen ve Yardımcısı Özgür Ataman, Ensar Vakfı Başkanı Vedat Emeksiz, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Selami Özduran, Din Görevlileri Dernek Başkanı Emin Berber, Diva-Sen ilçe Başkanı Yusuf Bayhan, Nebioğlu Sosyal Gelişim Derneği Başkanı Tekin Verim ve Çaycuma Müftülüğü Bölge Koordinatörleri katıldı.

Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu şunları söyledi:  “Çaycuma Kaymakamlığımızın izinleri Türkiye Diyanet Vakfımızın Öncülüğünde Çaycuma’da bulunan duyarlı Vakıf Dernek, Sendika ve sivil toplum kuruluşlarının destekleri ile başlattığımız “Halep’te İnsanlık Ölmesin” kampanyasına Çaycuma Halkı büyük bir destek verdi.

04.01.2017 Çarşamba akşamı Müftülüğümüze bağlı Ensar Yatılı Kuran Kursunda Sayın Kaymakamımız Serkan Keçeli’nin riyasetinde Bu yardımda büyük emekleri geçen Vakıf, Dernek ve sivil toplum temsilcileri ile Bölge Din Hizmetleri Koordinatörlerimiz toplanan yardımlar konusunda bir istişare toplantısında bir araya geldik. Toplanan toplam miktar Bu Cuma Günü tüm yardımsever halkımızla paylaşılacaktır” dedi.

Memur-Sen ve Diyanet-Sen İlçe Başkanı ve Hak ve Adalet Platformu Dönem Başkanı Kenan Tunç da yaptığı açıklamada: “Çaycuma olarak Halepli Kardeşlerimize yardım seferberliğimizde son durumu değerlendirmek için 04.01.2017 Çarşamba günü Ensar Yatılı Kur’an Kursumuzda sayın Kaymakamımızın başkanlığında bir araya geldik.

Yapılan toplantıda bir kez daha gördük ki Çaycuma Halkı Halep’e duyarlılık konusunda her zamanki gibi herkesten bir kaç adım önde. Bu durum Çaycumamız için gerçekten gurur vericidir. Buna vesile olan Kaymakamız Sayın Serkan Keçeli, ilçe müftümüz Sayın Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, değerli Din Görevlisi ve Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, kıymetli Öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ve çok kıymetli STK temsilcilerimizin yanı sıra özellikle 7’den 70’e tam bir yardımseverlik örneği sergileyen vefakar Çaycumalı hemşehrilerimize ve katkısı bulunan herkese yürekten teşekkür ediyor, hepsinden Allah razı olsun diyoruz. 06 Ocak 2017 Cuma gününe kadar devam edecek olan yardım kampanyamızda toplanan genel yardım miktarı sayın ilçe müftümüz tarafından 06 Ocak 2017 Cuma Vaazında açıklanacaktır. ” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2569
05.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın