Pass

Beşiktaş maçı ardından Polislerimiz, Kayseri’de Askerlerimiz ve Yılın ilk saatlerinde Alçaklar yine işbaşındaydı. İstanbul Ortaköy'deki ünlü eğlence mekanı Reina'ya uzun namlulu silahla ateş açarak içeri giren terörist yeni yılı kutlayanları taradı. Alçak saldırıda 39 kişi hayatını kaybetti, 4'ü ağır 65 kişi yaralandı. Cami’ye de olsa Reina'ya da olsa terör TERÖRDÜR. Ortaköy’de Gece kulübü, cami ya da başka bir yer fark etmez.  Ha eğlence mekânı ha bir sokak ortasın da gerçekleşsin insanlar öldükten sonra ne fark edecek ki. Ülkemizdeki terör eylemlerini “kime nasıl yapıldığı “diye ayırt etmek onlarla aynı kafadan olmaktır.

“İnsanlık dışı terör eylemleriyle emellerine ulaşacaklarını zannedenlerin sonu sadece hüsrandır. Aziz şehitlerimiz, yüreğimizde ilelebet yaşayacak, son haftalarda artan terör olayları ülkemizin birlik ve bütünlüğünü asla bozamayacaktır. Tam aksine terör bu ülkede yaşayan herkesi daha sıkı birbirine bağlamaktadır. İnsanlıktan nasibini almayarak teröre bulaşanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır.”

“BASIN MENSUPLARI DAHA DUYARLI OLMALI”

Milli birlik ve beraberliğin hedef alındığı, şehit haberlerinin ateşinin yürekleri yaktığı dönemde basın mensuplarına ve kuruluşlarına her zamandan daha fazla görev ve sorumluluk düşmektedir.

“Ülkemizi kaos ortamına sürüklemek, çeşitli terör olaylarıyla vatandaşlarımız arasına kin ve nefret tohumları ekmek isteyen bölücü terör örgütüne bu eylemlerini haber yaparken duyarlı davranarak fırsat vermeyelim. Başta şehit aileleri olmak üzere tüm ülke vatandaşlarını üzecek şekilde şehit fotoğrafları ve haber dili kullanmaktan özellikle kaçınalım”

Terör örgütünün toplumun birlik ve beraberliğini bozmak için çalıştığını, bunu asla başaramayacağını biliyoruz. Terör örgütünü lanetlemede tüm toplumun tek yürek halinde hareket etmeliyiz. Terörün her çeşidini lanetlemeliyiz. Örgütün isminin ne olduğunun çok önemi yok, bütün haberlerde bölücü terör örgütü olarak nitelenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bara saldırmışlar oh olsun diyende, saldıranlar İslamcılardır diyen de ahmaktır. Bir gün Emniyet, Bir diğer gün Askerimiz, Dün durak, bugün bar, yarın cami.? Terör terördür.! Oyuna gelmeyelim.

Terörün; Sağı, Solu, Dini, Dili, Milleti, Irkı, Devleti, olmadığı gibi İnsanlığı da yoktur. “Terör saldırısı, ister eğlence merkezinde olsun, ister Cami’de olsun fark etmez. Neticede akan kanın rengi aynı. Büyük oyun devam ediyor. Rabbim oyunu görüp bozacak feraseti nasip etsin. Başımız sağ olsun.”


Haber Okunma Sayısı : 2415
05.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın