Pass

Yılbaşı gecesi Çaycuma Müftülüğü’nün organizasyonu ile şehitlerimize vefa ve dua amacıyla program düzenlendi.

Yeni Mahalle Ulu Camii’de gerçekleştiren programa vatandaşlar büyük ilgi gösterirken cami genci yaşlısı ile doldu taştı. Programa İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nu  yanı sıra Safranbolu Müftüsü  Hasan Güneş, Memur Sen ve Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, TDV Çaycuma Temsilcisi Nihat Bozacı, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya ve bir çok din görevlisi de katıldı. Programın sunumunu gerçekleştiren İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu, Neyzen Bahattin Turpçu eşliğinde bir şiir seslendirerek konuşmasına başladı.

Din görevlileri olarak sorumluluklarının farkında olduğunu belirten Arcaklıoğlu; “15 Temmuz darbe girişiminde dini kullanarak, bu ülkeyi teslim almaya çalışanlar vatandaşların üzerine mermi yağdırdılar. Tüm ilkede olduğu Çaycuma’da o tarihe birlik ve beraberliği ortaya koyan bir irade sergiledi. Bizlerde görev ve sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. Dinine hizmet eden bütün kardeşlerimizi kucaklıyoruz. Dini kullanıp vatanına ihanet edenlere de  bu kapımızı açmayacağız.  Huzurluyum; çünkü Çaycuma’nın güzel insanları şehitlerimize vefa için hazırladığımız programa her zamankinin daha fevkinde bir katılım gösterdiler; şehitlerimize gösterilen bu değeri çok büyük saygıdan dolayı huzurla doluyum. Mutluyum; Programın sonunda “Allah Razı olsun” diyen güzel gönüllü kardeşlerim var. Şehrimizin manevi ikliminde çok güzel ve bereketli şeyler oluyor. İnşallah 2017 yılında çok güzel etkinliklerimiz olacak. Program için emek veren tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun Kur'an-ı Kerim ziyafeti programına söyledikleri birbirinden anlamlı ve güzel ilahileri ile katkı sağlayan tasavvuf musiki koromuza ve Ensar Yatlı Hafızlık ve İmam Hatipli talebelerimize, Neyzen Bahattin Turpçu hocamıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş  "Fetih Ruhu ve Gençlik " konulu bir konuşma yaptı. Karabük ve Safranbolu’dan gelen hafızlarla Çaycuma’da görev yapan din görevlileri Kuran tilavetleri ve okudukları birbirinden manidar ilahi ve kasidelerle programı doldurdular. Hafız İmam Hatipli öğrencilerinin de şiirleri ve ilahileri ile geceye renk kattı. Bay ve bayan cemaatin camiyi doldurduğu gecenin sonunda tüm şehitlerimiz için Müftü Arcaklıoğlu tarafından dua yapıldı. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1865
02.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın