Pass

Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, küçük esnafa verilmesi planlanan can suyu kredisinden yeteri kadar esnafın yararlanamadığını bu konuda yeni bir düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.

Kandemir; “Geçtiğimiz günlerde ekonomimize Ekonomik Koordinasyon Kurulu toplantısı sonrasında Başbakanlık tarafından yapılan açıklama ile KOBİ'lere can suyu kredisi verilmesi kararı ilan edilmişti. Bu kapsamda esnaflarımız krediden faydalanmak ve KOSGEB veri tabanına kayıt olmak için başvuruda bulunmuşlardır. Üye esnaflarımıza KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları için odamız tarafından gerekli yardım yapılmış bulunup başvuru sahiplerinin tamamı gerekli başvuru ve kayıt işlemlerini yaptırmışlardır. KOSGEB müdürlüklerince verilecek kredi ile ilgili olarak il kotaları da dikkate alınmak suretiyle kendi değerlendirme sistemleri çerçevesinde sıralama yapılmış olup kredi kullanmak için hak sahipleri belirlenmiştir. Belirlenen hak sahipleri önümüzdeki günlerde anlaşmalı bankalardan kredilerini kullanacaklardır. Esnafımız bunca koşuşturmadan sonra, bölgemizde bu krediden yararlanan küçük esnaf sayısının az olması esnafımızı hayal kırıklığına uğratmıştır. Önümüzdeki günlerde yapılan başvuruların değerlendirilerek mağdur olan esnafımıza yeniden bir hak tanınması için odamız ve TESK Genel Başkanı Sayın Bendevi Palandöken ilgili girişimlerine devam edecektir. Bu konuyla ilgili İlçe Başkanlarımız ve bölgemiz milletvekillerinin de konuya değinmelerini gerekli makamlara bildirmelerini bekliyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3142
28.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın