Pass

Çeşitli tarihlerde hayvan hırsızlığı yapan şebeke, jandarmanın operasyonu sonucunda çaldıkları hayvanlarla birlikte suçüstü yakalandı. 

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 aylık teknik takip sonucunda dün gece iki ahırdan 4 büyükbaş hayvan çalan hırsızlık şebekesine yönelik Akıncılar köyünde operasyon düzenledi. Çaycuma’nın Filyos beldesi Aşağısarmaşık köyünde iki ahırdan çaldıkları hayvanları 37 PH 839 plakalı panelvan minibüse bindiren hırsızlar, Bartın merkeze bağlı Akıncılar köyünde jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı. Panelvan minibüse önden giderek gözlemcilik yapan 67 EP 849 plakalı otomobildeki şahıslar ile birlikte 5 kişi yakalandı. Operasyonda her iki araçta bulunan H.Ç. (41), E.S. (43), M.Ç.(53), E.Ç. (36) ile İ.A.(32) gözaltına alındı. Şebekenin Bartın ve çevresinde son 3 ayda 17 adet büyükbaş hayvan hırsızlığı olayına karıştıkları belirlendi. Hırsızların çaldıkları hayvanları şehir dışında bir kasaba satmak için götürdükleri öğrenildi. Jandarmanın yaptığı nefes kesen operasyon cep telefonu ile de kaydedildi.

Aşağısarmaşık köyü sakinlerinden Halise Temel ve Ekrem Çelik, çalınan hayvanlarını minibüs içinde görünce büyük sevinç yaşadı. Hayvan sahipleri ahırlarından hayvanların çalındığını sabah saatlerinde jandarmadan öğrendiklerini belirterek, jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Jandarma, büyükbaş hayvanları sahiplerine teslim etti.

Çaldıkları hayvanlarla birlikte yakalanan 5 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 5169
27.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın