Pass

Hava Ayaz ve çok soğuk olmasına rağmen Karalar Camisi doldu taştı. Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan Sabah namazının ardından, Tesbihat, Sohbet ve Şehitlerimize Dua edildi. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu vaazında günün anlam ve önemine binaen açıklamalar yaptı.

Arcaklıoğlu; “Yüce Rabbimizin de biz kullarından istediği Samimi Kulluk ve birbirini seven ve Allah için Allah’ın evinde buluşan güzel kullar değil mi? Sizi de bu Seher Vakti bereket buluşmalarına sevdiklerinizle bekliyoruz. Unutmayalım. Bu dünya çok hızlı bitiyor." Üç günlük dünya için gayret üstüne gayret Ebedi Ahiret yurdu için gayret yok hayret "" Rabbimiz! Birliğimize, dirliğimize göz dikenlere, izzetimize, şerefimize kast edenlere fırsat verme! Milletimizi, İslam ümmetini her türlü dâhili ve harici düşmanlardan muhafaza eyle !“Sen insanları Allah yoluna hikmetle, güzel ve makul öğütlerle dâvet et ve onlarla en güzel tarzda mücadele et. İslam’ın son kalesi olan Büyük TÜRKİYE CUMHURİYETİNE ve aziz milletimize zeval verme Rabbim... Mazlumlara tarih boyunca kucak açmış, şimdi de aynısını yapmakta olan bu ülkeye güç ver. İç ve dış düşmanlarımızı kahrı perişan eyle. Dostlarımıza ve bize cesaret ver. Her zaman bizleri diri ve iri eyle. Neslimizi hayırlı ve vefalı eyle. Gerçekleri görmeyi ilim irfan ehli olmayı hepimize nasip eyle. Bu milletin EVLÂDI olmaktan çok büyük Onur duymaktayım.

Şehitlerimiz başta olmak üzere Ümmet-i İslam’ın mazlum ve mağdurları için özel dua yaptığımız Sabah Namazına GENÇ kardeşlerimizin katılımının fazla olması bizleri çok mutlu etti.

Din Gönüllümüz Ramazan Uslu; Mahalle Muhtarımız Murat Üstünkul kardeşlerimizin şahıslarında Karalar Mahallesinin tüm bay ve Bayan Cemaatine, iştirak eden tüm kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum.” Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır" Rabbimiz! Sen bizlere metanetli, ferasetli, iradeli olmayı lütfeyle! Terör ve vahşetten, kan ve gözyaşından beslenenlere karşı milletçe yekvücut olmayı nasip eyle! İnkârcılara karşı bize yardım et!” diye dua da bulundu.

Sabah Namazı Sonrası Karalar Mahallesinde Camide Ay yıldızlı Bayrağın altında cemaatle hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2066
19.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın