Pass

Çaycuma ilçesinde Siteler Kuran Kursu öğrenciler tarafından Halep için bir kermes düzenlendi. Düzenlenen kermesle ilgili bilgi veren öğrenciler Halep’ten etkilendikleri için bir yardım kermesi düzenlediklerini söylediler. Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Kermese destek vermek amacı ile öğretmen eşi Emine Bircan Arcaklıoğlu ile birlikte alış veriş yaptılar. Yetişkinler için Kuran kursu öğrencilerimizin yaptıkları bu örnek davranış takdirle karşılandı.

İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, “Öğrencilerimiz gerek sosyal medyada gerekse televizyonlarda görmüş oldukları görüntülerden etkilendiler ve etkilendikleri için de yardım için ön ayak olmak istediler. İşin azına çoğuna bakmadan bir yardımda bulunmak, en azından vicdanen rahatlamak istediler. Öğrencilerimiz böyle bir çabanın içerisine girdiler. Öğrenci kardeşlerimi ve hocalarını tebrik ediyorum” dedi.

Arcaklıoğlu ailesinin Kermesi ziyaretlerinden memnun olduklarını belirten kursiyerler  “Halep için çok üzülüyoruz ve savaşın bir an önce durmasını istiyoruz” diyerek; “İlk önce haberlerden ve sosyal medyadan gördüğümüz içler acısı fotoğraflar ve küçük yaştaki çocukların ölümüyle bizler de çok etkilendik. Arkadaşlarla istişare ettikten sonra yardım amaçlı bir kermes düzenleyelim dedik. Aklımıza kermes yapma projesi geldi. Arkadaşlar da sağ olsun gerekli desteği verdiler. Arkadaşlarımız evden börek, çörek ve pastalar getirdiler. Bizler şu an evimizde rahat otururken Halep’tekilerin bombaların altında olması içler acısı bir durumdur. Onlar için çok üzülüyor ve savaşın durmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandılar.

İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu ile kermese destek veren Emine Bircan Arcaklıoğlu, “Bizler rahat ortamda onlar ise bombaların altında bir yaşam sürdürüyorlar. Gerek ülkemizde gerek Halep’te gerekse dünyada barış olsun istiyoruz. Müslüman Müslüman’ın kardeşidir. Etrafımıza baktığımız zaman aklımıza ilk gelen Halep oluyor. Zor durumda kalan ailelere şahit oluyoruz, içler acısı bir durum. Bizler rahat bir ortamda iken Halep’te yaşayan kardeşlerimiz katliamla karşı karşıya. Bu durum bizleri çok üzüyor. Herkes gücünün yettiğince yardım etmeli, sizleri canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Kaymakam Serkan Keçeli ve Çaycuma Belediye Başkanı kermesi giderek katkı verdiler.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3394
17.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın