Pass

Çaycuma’da Halep’li Müslümanlara yardım için Kermes düzenlendi.  Çaycuma Müftülüğüne bağlı Siteler Kur’an Kursu öğreticisi Hülya Korkmaz ve öğrencileri tarafından düzenlenen kermes ilçede büyük ilgi gördü. Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma ilçe Başkanı Kenan Tunç, kermese gençlerle birlikte katıldı. Beraberindeki gençlerle birlikte kermesteki üç reyonu da gezen ve alışveriş yapan başkan Tunç, kermesi düzenleyenlere teşekkür etti.

Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç kermes ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Siteler Kur’an Kursumuz tarafından düzenlenen “Halep’te Kardeşlerim Var” kermes reyonlarını gençlerimizle birlikte gezerek Halep’li kardeşlerimize karınca kararınca destek olmaya çalıştık. Öncelikle kermesin düzenlenmesinde olurlarıyla büyük katkı sunan kaymakamımız sayın Serkan Keçeli ve değerli ilçe müftümüz sayın Mahmut Rauf Arcaklıoglu’na çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Siteler Kur’an Kursu öğreticimiz Hülya Korkmaz başta olmak üzere Kur’an Kursumuzun fedakar öğrencilerini de bu anlamlı etkinliklerinden dolayı tebrik ediyorum.

İnşaallah buradan toplanan yardımlar savaş, katliam, acı ve göz yaşı içinde olan Halepli kardeşlerimizin dertlerine bir nebze olsun çare olur. Suriye’de bir mazlum kardeşimizin bile yüzünü güldürebilmek bizim için büyük bir bahtiyarlıktır. Yüce Rabbim Halep’in ve bütün mazlum coğrafyaların bir an evvel kurtuluşunu nasip etsin.” dedi.

Tunç: Bir Çuval Un Kampayasına Desteğimiz Tam

Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, Çaycuma Kaymakamlığının oluru ile Diyanet Vakfı, İHH ve Hak ve Adalet Platformu öncülüğünde Suriye için başlatılan “Bir Çuval Un Kampanyası”na Memur-Sen ve Diyanet-Sen olarak tam destek verdiklerini, Ocak ayının ilk haftasına kadar devam edecek olan kampanyanın Çaycuma’da büyük ilgi gördüğünü belirterek herkesi kampanyaya katılmaya davet etti.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3219
17.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın