Pass

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da gerçekleştirilen son terör saldırını protesto etmek amacıyla Çaycuma’da tüm kurum, kuruluş, siyasi partiler ve STK’lar dev Türk bayrağı etrafında bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

Açıklamaya; Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz, SP İlçe Başkanı Bırak Erol, BP İlçe Başkanı Şükrü Güner, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Selüloz İŞ Sendikası Başkanı Süleyman Karakabak, Ziraat Odası Başkanı, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Memur Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, daire ve okul müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kaymakam Serkan Keçeli konuşmasında şunları söyledi; “Geçen haftaki hain saldırıda ne yazık ki çoğunluğu polis memuru olmak üzere 44 insanımız şehit verdik. İçte ve dıştaki terör eylemlerini hedeflerini hiç bir zaman gerçekleştirmeyeceklerdir. Biz coğrafyada olup Anadolu topraklarını yurt olarak benimsediğimiz müddetçe onlar yine haince çalışmaya devam edecekler. Ama bizler bir olacağız, diri olacağız, güçlü olup onlara fırsat veremeyeceğiz. Gün çatışma ve çekişme günü değildir. Gün eski defterleri karıştırma günü hiç değildir. Gün dimdik ayakta durma günüdür. Biz bu bayrak altında kenetlendikçe farklı görüşleri bir kenara bırakıp vatan, millet uğrunda bir araya geldikçe hiçbir terör örgütü amacına ulaşamayacaktır” diye konuştu.

Katılan adına okunan ortak metinde ise şunlar söylendi; “Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne karşı son olarak İstanbul’da yapılan ve güvenlik güçlerimizi, masum vatandaşlarımızı hedef alan hain terör saldırısını Çaycuma olarak şiddetle lanetliyoruz. Terörün her türlü değeri ve ahlaki çiğneyen yüzünün en çirkin haline bu saldırı ile bir kez daha şahit olduk. Türkiye ne zaman geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle, kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir, getirilmektedir. Türkiye’nin teslim olmasını, yıkılmasını, yok olmasını bekleyen katiller ve destekçileri hunhar ve hayâsız eylemlerine bir yenisini daha eklemişlerdir. Biz olmamızı, bir olmamızı, iri olmamızı, diri olmamamızı hedef alan terörizm, emperyalist küresel güçler ve onların işbirlikçilerine direnerek ortak tavır, düşünce ve akıl ile hareket edeceğiz. Bize düşen görevler birliğimizi koruyarak tek yürek olmaktır. Öncelikle ülkemizi emniyet güçlerimizi ve masum vatandaşlarımızı hedef alan bu saldırı Türk milletini yıldıramayacaktır. Bu hainleri, alçakları, kalleşleri yok etmenin ve yıkmanın yolu birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhumuz ile gerçekleşecektir. Bu saldırılar ile terörün ülkemizde oluşturmak istediği tuzağı halkımız görmektedir. Bu tuzak karşısında halkımız güçlü ve büyük devlet olma yolunda, devleti ile milleti ile mücadelesine hızla devam ediyor ve edecektir. Mücadelesini yaparken “Ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla yapan bu milleti yolundan döndürecek bir silah daha icat edilmemiştir. Bin yıldır bu topraklar için dökülen kanlara gözümüzü kırpmadan, yenilerinin eklenmesinden korkacak bir millet olmadığımız hiçbir zaman unutulmamalıdır. Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bu günleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz bilincindeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı, tedavi altında olan gazilerimize acil şifalar diliyoruz”. Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi öğrencisi Kubilay Baş ‘Terörü lanetliyoruz’ adlı metni okuduktan sonra, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu şehitler için dua etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 6389
16.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın