Pass

20 civarında STK’dan oluşan Çaycuma Hak ve Adalet Platformu, geçtiğimiz hafta İstanbul’da Çevik kuvvet polislerine yapılan saldırılarda şehit olan Polisler için İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı ve Hak ve Adalet Platformu Dönem Sözcüsü Kenan Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça ile yaptıkları görüşmede: “Cefakar Polis Teşkilatımız bu cennet vatanın emniyet sigortasıdır. Kahraman Mehmetçiğimizle birlikte hainlere hiç bir zaman geçit vermedikleri ve bu vatanı iç ve dış düşmanlarımız olan çakal sürülerine bırakmadıkları için maalesef zamanla saldırıların hedefi olmakta ve bu uğurda mertebelerin en güzeline ulaşıp bazen şehit, bazen de gazi olmaktadırlar. İşte geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta yine böyle bir olay yaşanmış ve 36’sı polis, 8’i sivil olmak üzere toplam 44 vatandaşımız şehadet mertebesine ermiştir. Aynı olayda maalesef onlarca kardeşimiz de yaralanmıştır.

İlçemizin en büyük sivil insiyatifi olan Çaycuma Hak ve Adalet Platformu olarak İstanbul’daki menfur saldırıda hayatlarını kaybeden Polislerimiz başta olmak üzere bütün şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bizler, bütün bu kirli senaryolar karşısında basiret ve feraset içinde aklı selimle hareket ederek birbirimize daha çok kenetlenmeli ve bütün oyunları bozmalıyız. Bu baskıların bizi yıldıramayacağını 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz sürecinde herkes görmüştür ki vatanı için kendini tankların önüne atan bu milleti hiçbir gücün bölmesi ve yıkması mümkün değildir. Yapılan bu alçak saldırılar da bizi asla yıldırmayacak tam tersine milletçe daha da kenetlenmemize vesile olacaktır. Bugün Türkiye genelinde yapılan Polislerimize destek eylemleri bunun en bariz örneğidir.

Çaycuma Hak ve Adalet Platformu olarak bizler de Çaycuma Emniyet Teşkilatımıza hem taziye ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmek, hem de her zaman yanınızda olduğumuzu göstermek için bu ziyareti gerçekleştirmeyi düşündük. Bu vesile ile sizin şahsınızda bütün emniyet mensupları ve polis kardeşlerimize en derin saygı ve sevgilerimizi arz ediyoruz. Allah sizleri her türlü bela ve kazalardan korusun.” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sizin ve halkımızın bu duyarlılıkları ve yanınızdayız mesajları bizlere büyük güç vermektedir. Bu anlamlı ziyaretiniz ve duyarlılığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3356
16.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın