Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören öğrenciler, Gökçebey’e bağlı namazgâh ilkokulunda maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.

“Bir Defter, Bir Umut” isimli Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Zonguldak’ın Gökçebey ilçesine Bağlı Namazgâh İlkokuluna, Çaycuma Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından Gökçebey Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı’nın da sponsorluğu çerçevesinde minik öğrencilere kırtasiye yardımı gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Projenin öncüsü Enes Güngör; ''Maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatını devam ettirmesi için bir nebze de olsun yardım etmek, yüzlerini gülümsetmek hayata bir umutla bakmasını sağlamak amacıyla oluşturduğumuz  “Bir Defter, Bir Umut” isimli Sosyal Sorumluluk projesiyle, Gökçebey Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı’nın sponsorluğunda bugün, Gökçebey Namazgâh Köyü İlköğretim okuluna kırtasiye yardımı götürdük.

Yiğit kardeşlerimizin biz üniversite öğrencilere karşı sıcak yaklaşımı, onların hayata umutla bakışı, derslerindeki okuma aşkı, açıkçası bizleri derinden etkileyip gururlandırdı ve onurlandırdı. Devletimizin geçmişte nasıl vatanına ve milletine bağlı hizmet aşkı ile yanıp tutuşan delikanlıların yetiştirdiğini hep kitaplardan okumuş görenlerden dinlemiştik, Bugünde kendimiz gördük ve yaşadık.

Öğrenci kardeşlerimizin okul içerisinde eğlenmelerini sağlayacak, çeşitli aktiviteler yapabilecek bir sosyal ortamın olmadığını, özellikle okul bahçesinin, yetersiz kaldığını Biz Üniversitede öğrencileri olarak analiz ettik. Bu konuda her bir vatandaş eminiz üzerine düşen görevi yapıyordur fakat bu tabloda bir çıta daha yükseltmeli diye düşündük. Netice her şey devletten beklenmelidir.'' Şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2533
14.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın