Pass

Adalet ve Kalkınma Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu beraberinde Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, CHP’den istifa eden ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından AK Parti rozeti takılan Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

GÜNEŞ; “ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA RABBİM UTANDIRMASIN”

Zerrin Güneş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ İnşallah bu çatı altında bu birlik ve beraberlik göstergesi ile birlikte en güzel şekilde saltukova’ya, yöremize hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Çıktığımız bu yılda Rabbim utandırmadan bizleri en güzel şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. Bu birlik beraberlik hayırlara vesile olsun. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

AYDOĞAN; “ AK PARTİ’YE GEÇTİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Geçtiğimiz yıllarda CHP’den AK Parti’ye geçen Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Zerrin Güneş’i en iyi anlayan birisi olduğunu belirterek ; “Bende süreçlerden geçtim. Zordu bir süreçtir. Herkes karşında, daha önce çalıştığın siyasi parti karşında, bundan sonra çalışacağın siyasi parti içindeki insanlardan da karşında duran oluyor. Hiç sahibin yok. Tek başına sıkıntı çekiliyor. Aynı şeyleri sizindi yaşadığınızı düşünüyorum. Bu geçişler sancılı oluyor. Kadrolar değişiyor, ekipler kuruluyor. Sonuç olarak AK Parti’ye geçtiğim için çok mutluyum. Hizmet anlamında baktığımda 10 yıl boşuna geçmiş gibi. İki, üç yıl içinde yıllardır hayalini kurduğum birçok hizmetleri Nebioğlu’na taşıdık. Beldenin önünü açacak çok büyük projelere imza attık. Görevden ayrılsam bile çalışmaları takip edeceğim. Bu vesile ile size yeni siyasi partinizde başarılar diliyorum “şeklînde konuştu. ÜNAL;

“AK PARTİ’DE ÇALIŞMAK ZEVKLİDİR”

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ise AK Parti’nin farklı bir parti olduğunu ifade ederek; “Zerrin Başkan da AK Parti’de çalışmanın zevkini görecektir. Bizim partimiz daha disiplinlidir. Biraz daha farklıdır. Vatana millete hayırlı olur inşallah. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi. Saltukova AK Parti Belde Başkanı Recep Çakıroğlu ise birlik ve beraberlik içinde Zerrin Başkanla çalışacağına inandıklarını söyledi.

ÇOLAKOĞLU; “BU BÖLGE FİLYOS PROJESİNİN LOKOMOTİFİDİR”

AK Parti saflarına katılan Zerin Güneş’e hayırlı olsun dileğinde bulunan Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ise şunları söyledi; “AK Partili olmak ve teşkilatlarımızda görev almak bir ayrılacaktır. Geçmişte bunu birçok Belediye Başkanımız yaşadı. Bu Belediye Başkanlarımız kendi bölgelerinde her zaman ayrıcalıklar gördüler ve bunu da kendi bölgelerine hissettirdiler. Sizin bu bölgede başarılı olacağınıza inanıyoruz. Sıkıntılar tabiî ki olacaktır ama Vekillerimizin, Bakanlarımızın kapısını çalarak taleplerimizi ileteceğiz. Bölgemizin kalkınması için elimizden gelen gayreti bir takım ruhu ile yapacağız. Ortak hedef Saltukova’nın büyümesi ve gelişmesidir. Sizler Filyos Projesi’nin bir ucunda duruyorsunuz. Bölgenin kalkınmasında Filyos ve Saltukova lokomotif olacaktır” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 5652
13.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın