Pass

AK Parti Çaycuma İlçe teşkilatı, İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadyumu yakınında Cumartesi akşamı Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası polis ekiplerine yapılan bombalı saldırılar dolayısıyla emniyet teşkilatına başsağlığı ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paşa’yı ve ilçe merkez Polis Karakolu’nu ziyaret ederek emniyet teşkilatına başsağlığı diledi.

Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ve Merkez Polis Karakolunu ziyaret eden AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve beraberindeki İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman ile ilçe kadın kolları yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil ve yönetim kurulu üyeleri, Önce ilçe merkezinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Karakolunda görevli, Komiser Nahit Konca ve polis memurları ile görüşerek başsağlığı diledi. Polis memurları ile tek tek görüşen Başkan Çolakoğlu daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça’yı makamında ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Emniyet müdürlüğüne Başsağlığı Ziyaretinde konuşan Çolakoğlu “Ölürsem şehit, kalırsam gazi anlayışıyla mücadele eden bir milleti yolundan döndürecek hiçbir silah icat edilmedi. Milletimiz Asla boyun eğmeyecektir. Milletimizin, emniyet teşkilatımızın ve ülkemizin başı sağ olsun.” dedi. Büyük bir acı içinde olduklarını ifade eden Emniyet müdürü Paça; “Ülkemizi bölmeye güçleri yetmeyecek Vatan, bizim Başka gidecek yerimiz yok. Biz başka ülkeye benzemeyiz, sonuna kadar buradayız, hiçbir yere gitmeyeceğiz. Vatan için Sonuna kadar mücadelemiz ve Nöbetimiz sürecektir, tüm emniyet teşkilatlarımızın başı sağ olsun” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, bir daha aynı olayın yaşanmaması temennisinde bulundu.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3690
13.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın