Pass

Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Şair ve Yazar Kenan Tunç, Mevlit Kandili nedeniyle Zonguldak İlim Yayma Cemiyeti tarafından Üniversiteli gençler için düzenlenen konferansta konuştu.

İlim Yayma Cemiyeti Zonguldak Şubesinde yapılan programda sözlerine “ Böyle güzel bir ortamda bulunduğunuz için her birinizi tebrik ediyor, Mevlid Kandilinizi yürekten kutluyorum. Maalesef İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında yine şehitlerimiz var. Öncelikle sizlerden şehitlerimize birer Fatiha okumanızı rica ediyorum”  diyerek başladı. Şehitlerimiz için okunan Fatihaların ve memleketimizin bir an evvel terör belasından kurtulması için yapılan duanın ardından konuşmasına devam eden başkan Tunç, Yaratılış gayesinden uzaklaşan insanlığın Peygamber efendimizin mesajıyla buluştukça adeta fabrika ayarlarına geri döndüğünü, insanlığın saadet ve huzurunun bu kutlu mesaja kulak vermesiyle mümkün olacağını söyledi. “İnsanın sadece bedenden ibaret olmadığını onun bir de ruh dünyası olduğunu belirten Kenan Tunç, “ Bedenimize yapılan saldırılara karşı nasıl tedbir alıyorsak ruhumuzu ve gönül dünyamızı kıran ve paramparça eden saldırılara karşı da tedbirli olmalı ve gerekli önlemleri almalıyız. İşte bunun için bu güzel ortamlar, cemaatle kılınan namazlar, zikir ve dualar çok önemlidir. Özlediğimiz güzel günlere kavuşabilmek için de Peygamber efendimizin örnek hayatına ve onun bize bıraktıklarına sahip çıkmamız gerekmektedir. Onun "Size iki emanet bırakıyorum, onlara sarılıp uydukça yolunuzu hiç şaşırmazsınız. O emanetler, Allah’ın kitabı Kur’ân-ı Kerim ve Peygamberinin sünnetidir" buyurduğu emanetlere sımsıkı sarılmalı ve sahip çıkmalıyız. Bu emanetlere sahip çıktıkça hem bu dünyamız hem de ahiretimiz huzur ve mutlulukla dolacaktır. “ dedi. Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, böyle bir organizeden dolayı İlim Yayma Cemiyeti Zonguldak Şube Başkanı İbrahim Cansız ve emeği geçenlere teşekkür etti. İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız da böyle güzel bir sohbetten dolayı Kenan Tunç’a teşekkür ettiğini ve kendisini her zaman konuk etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2214
12.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın