Pass

Vatan Partisi Çaycuma (VP) İlçe Başkanlığı’nın açılışı Genel Sekreter Osman Yılmaz’ın katılımı ile açıldı.

Açılışa Yılmaz’ın yanı sıra, Vatan Partisi Zonguldak İl Başkanı Ali Seydi Tatar, Merkez İlçe Başkanı Remzi Demirci, Devrek İlçe Başkanı Bahattin Durak ve Kozlu İlçe Başkanı Hatice Özdemir katıldı.

Çaycuma İlçe Başkanı Hayrettin Özyurt; ‘70 yaşında bu işe neden girdim’, derseniz Nazım Hikmet’in “80 yaşında zeytin dikeceksin. Hem de çoluk çocuğa, torunlarıma kalsın diye değil, kendin için dikeceksin” sözünü hatırlıyorum. Senelerden beri herkes bir yakınma içinde. Yakınma ile bir çivi bile duvara girmez. Vatan için sen mücadele etmeyeceksin, o etmeyecek, kim edecek?. Savaşı kazanmak için bir kurmay heyetine ihtiyaç var. Bu heyette Vatan Partisidir. Tüm Çaycumalıları partimize omuz vermeye üye olmaya çağırıyorum” diye konuştu.

Vatan Partisi Zonguldak İl Başkanı Ali Seydi Tatar ise teşkilatın açılmasında emeği geçenlere ederek şunları söyledi; “Bundan sonra Çaycumalıların vatan partisi ile daha yakından tanışacağına inancım tamdır. Ulusal birliğin, emeğin ve kardeşliğin partisidir. Bu bakımdan hepinizin desteğini bekliyorum. Parti binamızın hayırlı olmasını diliyorum”. Hükümetin terörü ve ekonomik krizi bitirmek için değişik adınlar atması gerektiğini ifade eden Genel Sekreter Osman Yılmaz; “Vatan Partisi büyük bir seferberlik içine giriyor. Bugün bu büyük seferberliğin Çaycuma kalesini açmaya geldik. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Mehmetçiğimiz bir andan PKK terörü ile uğraşıyor, bir andan Suriye’nin kuzeyinde mücadele ediyor. Askerimize, polisimize, korucularımıza buradan selam gönderiyoruz. Sadece terör belası değil, ekonomik krizde günden güne artarak devam ediyor. Milletimiz yastığın altındaki dolarını bozdurarak ekonomiyi kurtarmaya çalışıyor. PKK, FETÖ ve İŞİD ile mücadelede hükümetin atması gereken adımlar var. Vatan Partisi işte bu adımların programını yapan ve her yerde örgütleyen partidir. Devletimizin bu belalardan ancak devletçe ve milletçe kenetlenerek çıkabilir. Parti olarak 24 Temmuz 2015’de başlayan vatan savaşı sürecinde, 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinde milletimiz ile birlikte büyük görevlerimiz oldu. Türkiye’ye bu zorluklardan çıkarmak Vatan Partisinin görevidir. Bugün Türkiye’de teröre karşı uygulanan program Vatan Partisi’nin programıdır. ‘Elinde silah olanla pazarlık olmaz’ dedik. PKK ile masada pazarlık edenler bugün onlara karşı mücadele etmek durumundalar. 50 yıldır Fethullahçı Terör Örgütü’nün Türkiye’ye karşı bir tehdit olduğunu her platformda işleyen Vatan Partisi’dir. Daha dün ‘beraber yürüdük biz bu yollarda’ diyenler, bugün Fethullah’ı temizlemeye giriştiler. Vatan Partisi her dönem uyarılarını yaptı. Türkiye’yi 50 yıldır NATO’ya bağlamışlardı. Şimdi ne olduğunu herkes görmeye başladı. NATO Fethullahçı subayları ‘işime yarıyor’ diye teslim etmiyor. Darbeyi Türk ordusu başta olmak üzere Türk milletinin direnci ezdi. Ekonomik krizden dolar bozdurarak değil, devlet olarak tedbirler alarak çıkabiliriz. Ekonomik krizi vatandaşın işçinin üzerine yıkarak çıkamazsınız. İç piyasada doları yasaklayacaksınız. Türkiye’nin kaynaklarını, vurgunculara, faizciye değil; işçiye, köylüye vereceksiniz. Fabrikalar açacaksınız. Buda Türkiye’nin bir mecburiyetidir. Vatan Partisi bugün milleti vatan görevine çağırıyor. Parti binamız her türlü derdinizin sıkıntınızın çözüm merkezidir. Vatan partisi sizlerin emrindedir” diye konuştu.

İlçe Teşkilatının açılışının ardından Genel Sekreter Yılmaz, partililerle sohbet etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3165
09.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın