Pass

Kemal Danacı'nın yönetmenliğiyle çekilen Mil Yapım tarafından yapımı gerçekleşen ve 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çekilen ilk film olma özelliğini taşıyan  “15 Temmuz Son Gece” sinema filminin galası oyuncularında katılımı ile Çaycuma’da gerçekleştirildi.

Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi ve Hacı Molla Emeksiz Süper Marketlerinin katkıları ile Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen galaya; Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,  Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, Gençlik ve Spor Hizmetleri Zonguldak İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Gençlik ve Spor Çaycuma İlçe Müdür Vekili Erkan Aslan, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve şube müdürleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi Başkanı Av. Vedat Emeksiz, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, Memur Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Ersoy Salman, AK Parti il genel meclis üyeleri, AK Parti Gençlik kolları başkanı Rüştü Amil ile yönetim kurulu, daire ve okul müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi Başkanı Av. Vedat Emeksiz salonu dolduranlara teşekkür ederek; “Çaycuma için önemli bir akşam. 15 gecesi yaşadığımız o rezil, iğrenç darbe ve işgal girişiminden sonra ülkemizde çekilen ilk sinema filminin galası için toplanmış bulunmaktayız. Bir çabanın, düşüncenin neticesini sizlerle burada seyrettireceğiz. Film profesyonel oyuncu ve ekipmanlar ile çekildi. 40 dakikalık bir izlenme süresi var. Filmin amacı, 15 Temmuzda yaşadığımız o kötü olayı unutmadığımızı göstermek ve unutturmak yolunda bir çaba. Bu çabanın bir ürünü olan filmimizi sizlerle paylaşacağız” diye konuştu.

Aslen Gökçebeyli olan filmin yönetmeni ve Mil Yapım Sahibi Kemal Danacı film hakkında şunları söyledi; “Hem radyocuyum hem tiyatro kökenliyim. Bu tür kalabalıklara çok defa seslendim. Ama bugün başka bir heyecan var. Bu filmi 40 gün önce çekmeyi düşündük. Mevsimi çok geçirmeden çekip 40 gün sonra sizlerin karşısına çıkardık. Fikir babamız Bursalı arkadaşımız bu akşam gelemedi. Filmde emeği olan arkadaşlarımızın bir kısmı burada. Hepsine teşekkür ediyorum. Bir taksicinin darbe gececi evinden çıkıp köprüye gelmesini konu ediyor. İnşallah o duyguyu sizlere verebiliriz”.

‘15 Temmuz Son Gece’ filmi darbe girişimi akşamı eşi ve çocuğunu bırakarak evinden çıkan ve boğaz köprüsünde vurularak şehit olan bir taksicinin hikayesini konu alıyor.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 4009
07.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın