Pass

Gladbeck Türkiye Camii Derneği, camiye devam eden öğrenciler ve velileri için kahvaltılı veli toplantısı düzenledi. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı kahvaltılı toplantı, Kur´an tilavetiyle başladı.    

Toplantıya Gladbeck Camii Dernek Başkanı Nadir Kahraman, Diyanete bağlı din görevlileri ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.

Dernek Başkanı Kahraman, bu tür etkinliklerin süreceğini ifade ederek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Dernek Başkanı Nadir Kahraman yaptığı açıklamada, amaçlarının, dernek, hoca, öğrenci, veli dörtgeniyle başarıyı artırmak olduğunu, velilerimizi dernekle ve hocalarımızla bir araya getirerek eğitimdeki problemleri bire bir çözmeye çalıştıklarını, bu tür programların çok önemli ve verimli olduğunu dile getirerek katılan öğrenci ve velilere, kahvaltıyı hazırlayan kadın kolları ve veliler birliğine teşekkür ettiler. Veliler ve öğrenciler de yaptığı açıklamada, bu tür programların daha sık olmasını arzu ettiklerini dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Toplantı sonrasında veliler öğrencilerinin ders durumunu, ders hocalarıyla birebir görüşme imkânı buldular. Toplantı yapılan dua ile sona erdi.

Gladbeck Türkiye Camii her alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Gladbeck Türkiye Camii Din görevlisi Ziya Maden; “Elhamdülillah artık Her Cuma ikindiden sonra Gençlerle, Yatsıdan sonra da yetişkinlerle sohbetlere başladık. Her Sabah Namazında da Sünnet ile Farz Arasında Kur'an Metin-Meal sohbeti, önemli bir aksilik olmadığı sürece Öğle Namazlarından önce Hadis, Yatsı Namazlarından önce Bir ayet, bir Hadis ve Fıkhi bir konu sohbetleri yapmaktayız. Özellikle Gladbeck'teki Genç ve Yetişkinlerimizi Sohbetlerimize bekliyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3777
03.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın