Pass

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok  Programlı Anadolu Lisesi tarafından Çaycuma’da şenlik düzenlendi.

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki programa; Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Şube Müdürleri Cengiz Yılmaz, Mehmet Yetim, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,  daire müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenleri ile birlikte özel eğitim öğrencileri katıldı.

Şenlik Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Yasemin Dirik ‘in işaret dili eşliğinde İstiklal Marşı’nı okuması ile başladı.

Ardından İngilizce öğretmeni Beren Başol tarafından ‘engel çeşitleri ve özellikleri’ anlatıldı.

Programda Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerinin Barış Manço’nun anlıyorsun Değil mi? adlı şarkısını işaret dili eşliğinde söyledikleri slayt gösterisi büyük beğeni topladı.

Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu özel alt sınıfı öğrencilerinin yapmış oldukları koro gösterisi katılanlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Programda işitme ve zihinsel engelliliğe duyarlılık göstermek amacıyla Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından  oynanan 12 yaşındaki doğuştan işitme ve zihinsel engelli olan, babası tarafından zorla evlendirilen Ünzile’nin dramı izleyicilere duygulu anlar yaşattı. 

Karapınar Galip Güpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış oldukları işaret dili eşliğinde yöre oyunları katılanlara keyifli anlar yaşattı ve programa palyaço gösterisiyle son verildi.

 

Programın ardından özel alt sınıf öğrencileri tarafından yapılan el emeği resimler sergilendi. Kaymakam Serkan Keçeli,  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, özel eğitim öğrencileri ile birlikte ebru sanatı ve boyama yaptı. Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri özel eğitim öğrencileri ile birlikte çeşitli etkinlikler yaparak onların eğlenmesini sağladı. Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürü Erkan ISLAK, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen müdür yardımcısı Ersoy Salman, okul öğretmenleri Merve Koçak, Beren Başol, Ebru Sağlam Uzunel, Meltem Küçükgör, Neslihan Kale, Özgür Ataman, Tuğba Koymat ve öğrencilere teşekkür etti.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 4666
02.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın