Pass

Köy Enstitüsünün ilk mezunlarından, Çaycuma eski Milli Eğim Müdürlerinden, 1944 Kastamonu Gölköy Enstitüsü mezunu Mahir Tekin'i 95 yaşında hayatını kaybetti. Mahir Tekin’in naşı Çaycuma Merkez Yeni Cami’de kılınan öğlen namazına müteakip Çaycuma Geriş Köyü’nde toprağa verildi.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazına; ilçe Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve şube müdürleri,   CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Öğretmenevi Müdürü Gürbüz Kurnaz, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Oklu Müdürü Oktay Aksoy, Memur Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Kahya, GMİS Mali Sekreteri Adnan Tıska,  Çaycuma eski Belediye Başkanları Orhan Yardımcı ve Mithat Gülşen, Çaycuma Süt Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Sami Alpan, daire müdürleri, çok sayıda okul müdürü ve öğretmen katıldı.

Ekspres ve Miyanyedi ailesi olarak merhum Mahir Tekin’e Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3823
01.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın