Pass

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı, aylık istişare toplantısı düzenledi.

Parti binasındaki toplantıya; AK Parti Zonguldak Milletvekili MKYK Üyesi Hüseyin Özbakır, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır, geçen hafta Zonguldak’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün gerekli açıklamaları yaptığını ifade ederek, "Filyos Projesi ve Sanayi Bölgesi çalışmalarına devam ediyoruz. Bakanlık, sanayi bölgesinin parselasyonunu yapacak. Ona göre çalışmak istenen fabrika sahipleri ile görüşülecek. Buraya yatırımcıların kaymasını sağlayacağız. Ayrıca bu sanayi bölgesi içinde teşvik olacak. Sanayileşme, liman projesi ile birlikte yürüyecek. En kısa zamanda halkımıza kazandıracağız. Başbakanımızın Rusya programı uzadığı için Zonguldak'a geliş tarihi 9 Aralık olarak belirlendi. Kendisi çok yoğun, bu tarih bile değişebilir" diye konuştu.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ise, aylık istişare toplantısına katılan Milletvekili Özbakır’a teşekkür ederek, "Bölgemizde güzel gelişmeler olmaya başladı. Demiryolu, karayolu ve havayolumuz mevcut. Organize Seracılık Bölgesi, Tarım Lisesi ve Çaycuma Meslek Yüksekokulumuza yeni bilimlerin açılması gibi güzel gelişmeler yaşanıyor.  Çaycuma'nın önü, her zaman olduğu gibi açıktır. Vekillerimizin gayretleri ve yerelde bizde üzerimize düşeni yaptığımız zaman bölgemize katkı sağlayacağız. Çaycuma teşkilat olarak referandum, yerel ve genel seçim ne yapılacaksa, üzerine düşen görevi yapacaktır" şeklinde konuştu. Toplantı, konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti. 

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2676
28.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın