Pass

Çaycuma’da faaliyet gösteren Eğitim Bir Sen Temsilciliği,  Öğretmenler Günü sebebiyle Nehir Otel’de kahvaltı programı düzenledi.

Çaycuma Nehir Otel’de düzenlenen Programa;  AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Sadettin Dede, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Memur-Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Siyami Akçaalan ve Halil Gencer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Kâhya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve şube müdürleri, , Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi Başkanı Vedat Emeksiz, Mazlumder Sekreteri Recep Karagöz, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Genel Maden İş Sekreteri Adnan Tıska, okul müdürleri, öğretmenler ve üyeler katıldı.

Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Ersoy Salman kahvaltıya katılanlara ve katılamayıp telgraf gönderen AK Parti Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu’na teşekkür ederek şunları söyledi;  “15 Temmuz 2016 gecesi Türk milleti bir tarih yazdı. ‘Yeter! Söz Milletin!’ sloganıyla bu asil milletin desteğini alan bir Başbakan’ın 1960’da hiç sebep yokken yapılan bir darbe sonucu darağacında asılmasını sineye çeken bu asil millet 15 Temmuz’da ‘Yeter! Söz Milletin’ dedi. 1980’de sağ-sol çatışmalarıyla adım adım ortamı hazırlanıp yapılan darbeyi çaresiz sinesine çeken bu asil millet 15 Temmuz’da ‘Yeter! Söz Milletin’ dedi. 28 Şubat 1997’de gerçekleşen ve tarihe ‘Post modern Darbe’ diye geçen ve bin yıl süreceği ifade edilen darbeyi çaresiz sinesine çeken bu asil millet 15 Temmuz’da ‘Yeter! Söz Milletin’ dedi. 

Eğitim-Bir-Sen olarak 400 bin üyesiyle,  Memur-Sen olarak 1 milyon üyesiyle hep meydanlarda olduk.  Darbe girişimi başlar başlamaz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla, Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın çağrısıyla meydanları doldurduk.  Demokrasi ve milli irade nöbetlerinin devam ettiği 27 gece boyunca meydanları bırakmadık.  Milli irade ve demokrasi nöbetleri sivil toplumun ne kadar önemli olduğunu bize bir kere daha gösterdi. Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak Elhamdülillah bu sınavı en güzel şekilde geçtiğimize inanıyorum.  O gecenin en önemli kahramanı Ömer Halisdemir.  O gece verilen 250’ye yakın şehit,  yüzlerce gazi.  15 Temmuz'da 'ben şehit olamadım.' diye üzülen ve ağlayan insanların duruşu yeni bir dünyanın habercisidir. Millet olarak çok onurlu bir duruş ve direniş gösterdik. Bu ülkede darbe parantezinin kapanması gerektiği konusunda önemli bir kayıt düştük." Göğsünü mermilere siper eden bu necip millet, tarihe altın harflerle not düştü. Ama bir gerçek var ki, asla vazgeçmeyecekler. Su uyur, düşman uyumaz. 10 yılda bir yaptıkları şeyleri, bu millete diz çöktürmeyi yine deneyeceklerdir. Ümmetin son kalesi Türkiye’yi asla rahat bırakmayacaklar. Türkiye ayağa kalkarsa ancak yeni bir dünya mümkündür. Millet olarak yeniden ayağa kalkmak durumundayız. Millet olarak darbenin her türlüsüne karşı dik durmak ve direnmek zorundayız. Millet olarak birlikten, beraberlikten, dirlikten ayrılmamak zorundayız. Biz bir oldukça, iri oldukça, diri oldukça Allah’ın izniyle ne top ne tüfek ne tank ne uçak,  hiç bir silah bu asil milletin iman gücüne galip gelemez.  Burada bir kez daha vatan, bayrak ve mukaddesat uğruna can veren şehitlerimizi rahmet ve minnet ve şükranla yâd ediyorum.  Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak, üyelerimizden aldığımız güçle teşkilat ruhunu yansıtacak, birlik ve beraberliğimizi sağlayacak faaliyetlerimiz artarak devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2256
28.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın