Pass

Çaycuma’da Memur Sen’e bağlı sendikaların katılımı ile birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi.  

Paradise Otel’de gerçekleşen kahvaltıya, Diyanet Sen, Eğitim Birsen, Bem Bir Sen, TOÇ Bir Sen, Büro Memur Sen ve Sağlık Sen ilçe temsilcileri ile üyeleri katıldı.

Ev sahipliğini yapan Memur Sen ve Diyanet Sen Çaycuma Temsilcisi Kenan Tunç, Fırat Kalkanı Operasyonu’nda şehit olan askerlerimize rahmet dileyerek sözlerine başladı.

Tunç; “Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin. İnşallah bu operasyonun sağ salim tamamlanıp kahraman ordumuzun sağ salim ülkeye dönmesini Allah nasip eylesin. Memur Sen olarak ikincisini yaptığımız Başkanlar ve yönetim kurulu toplantısına hoş geldiniz. Büyük Memur Sen camiası ülkemizde ki en büyük sivil toplum örgütüdür. 2016 rakamlarına göre yaklaşık 1 milyon üyesi ile Türkiye’nin en büyük sendikası olan bir kurumun temsilcileriyiz. “Erdemliler Hareketi” diye başlayan yeryüzünde iyiliğin hâkim olması, kötülüklerin bertaraf olması için çalışan bir hareketin içinde bizlerinde bulunmasından dolayı rabbimize şükürler olsun. Hayırda ve iyilikte öncü olma gayretimizi rabbimiz arttırsın. Sokaklarda iyiler olmazsa kötüler cirit atıyor. Bundan dolayı iyilik düşünen herkese bu millerin ihtiyacı var. Bundan dolayı “Erdemliler Hareketi” kurucunuz Akif İnan’ın sendikayı kurarken kullandığı bir kelimedir. Çaycuma’da 6 iş kolunda faaliyet gösteren Eğitim Birsen, Diyanet Sen, Belediye Bem Bir Sen, TOÇ Bir Sen, Büro Memur Sen ve Sağlık Sen toplanmış bulunuyoruz. Bu vesile ile içimizde öğretmen arkadaşlarımız da var. Öğretmenler Gününü kutluyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir, Öğretmenler gününden bir gün önce vefat ve şehit olan öğretmenlerimiz için Kuran’ı Kerim okuttu. Çaycuma da belli bir kesim ‘Öğretmenler gününde Kuran mı okutulur? Müdürler programa davet mi edilir’ gibi söylemelerde bulundu. % 99’u Müslüman olan ve bayrağını şehitlerin kanından alan bu memlekette Kuran ve din düşmanlığı yapanı, adı sanı ne olursa olsun şiddetle kınıyorum. Milli ve manevi değerlere bağlı bütün hocalarımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Memur Sen olarak sonuna kadar arkalarındayız. Hangi kurumda yanlış yapılsa onların karşısında bir Memur Sen vardır. Bizim misyonumuz hayırlara motor, şerlere fren olmaktır, ölçümüz budur. Bu birlikteliğimizi muhafaza edip bu gücümüzü gösterdikçe meydan birilerine kalmayacaktır” diye konuştu.

Dilek ve temenniler bölümünde sendika temsilcileri görüşlerini paylaştı.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2712
26.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın