Pass

Filyoslu Gençler "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" organizasyonu çerçevesinde camilerde bir araya gelerek sabah namazı kıldı.

Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" organizasyonunda kapsamında, Filyoslu gençler, Filyos beldesi Kocaali mahallesi Camii'nde sabah namazı kıldılar.

Çaycuma Gençlik Merkezi müdürü Şendoğan Kaya namazın ardından yaptığı açıklamada, 81 ilde gençlerin sabah namazında buluştuğunu belirterek, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından başlatılan ve Türkiye'nin 81 ilinde organize edilen 'Gençler Sabah Namazında buluşuyor' etkinliği için bizlerde Filyos beldesi Kocaali mahallesi Camii'nde buluştuk. Birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde 81 ilde gençlik merkezinde eş zamanlı olarak 'Gençler Sabah Namazında buluşuyor' projesini hayatiyete geçirdi. Bizde gençlik liderlerimiz, üyelerimiz ve öğrenciler ile birlikte sabah namazını eda ettik. Sabah namazı buluşmasında namazımızı kıldık, dualarımızla eda ettik. Eşlik eden ve destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Başta, yapmış olduğumuz tüm etkinliklerde bizleri destekleyen ilçe müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu hocama, ilçe murakıbı Cemalettin Torun Hocama, müftülük görevlisi Arif Erikoğlu hocama, ilçe müftülük müdür yardımcısı Erdal Oruçoğlu hocama, mahalle muhtarı Halit Yankın’a ve özellikle yerel basınımıza şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Sabah namazı programından sonra Kocaali muhtarı ve Cami din görevlisi İsa Soylu tarafından Camii içerisinde namazdan çıkanlara çorba ikramında bulunuldu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2849
26.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın