Pass

Fırat Kalkan operasyonunda gece saatlerinde meydana gelen saldırı sonrası Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Kader Acar şehit düştü. 3 asker de yaralandı. 

TSK'nın Suriye'de bir süre önce başlattığı Fırat Kalkan operasyonunda gece saatlerinde askerlere yönelik saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 25 yaşındaki Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Kader Acar şehit düştü. 3 asker de yaralandı. 20. Zırhlı Tugay Komutan Yrd. Mekanize Piyade Taburu emrinde görevli olduğu öğrenilen şehit askerin naaşı gece saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi.

ACI HABER ABLAYA VERİLDİ
Şehidin acı haberi ise Kdz. Ereğli ilçesindeki ablası Yasemin Kiremitçi'ye gece saat 03.00'te verildi. Şehidin annesi ve babası Şadiye ve Nimet Acar'ın bir süre önce vefat ettiği öğrenildi. Kdz. Bölge Komutanlığı Merkez Komutanı Albay Bülent Oral, Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğul ve Kdz. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan gece saatlerinde şehidin ablasına acı haberi verdi. Acı haberle yıkılan abla Yasemin Kiremitçi'nin evine Türk Bayrağı asıldı. Gaziantep'te yapılacak olan törenin ardından Zonguldak'a gönderilecek olan şehidin naaşı için ikindi namazının ardından Kdz. Ereğli Bozhane Camii'nde cenaze namazı kılınacak.

Şehidin cenazesi ise ailesinin isteği üzerine Cemaller köyünde defnedilecek.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3254
26.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın