Pass

Çaycuma Terminal Taksi Durağı esnafı, terminaldeki otobüs firmalarının servis araçlarının köylere kadar gitmesinden dolayı iş yapmamaktan şikâyetçi. Bir günde siftah bile yapmadan evlerine gittiklerini belirten 12 taksi esnafı, Çaycuma Belediyesi tarafından birçok bankanın ATM’sine hemen yanlarında yer gösterildiğini, önlerini kapatan ATM’ler yüzünden yolcuların kendilerini görmediğini söylediler.

Esnaflar; “ İki yıl öncesine kadar otobüs firmaları şehri içi yolcu servisini bırakmıştı. Tekrar uygulamaya girince, bazı firmalar köylere bile servis yapmaya başladı. Onlardan dolayı biz iş yapamıyoruz. İkinci sıkıntımız ise durağın önüne yapılan bankaların ATM’leri. Resmen ATM’lere bekçilik yapıyoruz. Sayıları fazla olduğundan durağımız arkada gözükmüyor. Sabahtan akşama kadar bazı arkadaşlarımız bir servis bile yapmadan evine gidiyor. Bu bankamatiklerin yerini değişmesini istiyoruz. Otobüs firmaları bize araçlara çip takılıp belli duraklarda müşteri indirip bindireceklerini söylemişti. Zamanla bu sözler unutuldu, İlçe Trafik Komisyonu ve Belediyenin belirlediği güzergâhlar dışında bu servis araçları köylere gidiyor. Cezaevi gibi tel örgü içindeyiz. Herkes kazanıyor, biz kaybediyoruz. Bize ne Belediye sahip çıkıyor, nede bağlı olduğumuz Odamız. Belediye Başkanımızda ücretsiz halk otobüsü işleterek bizle rekabete girdi. Afet Evlerine kadar ücretsiz servis var. Bağ kurumuzu, vergimizi, aidat borcumuzu ödeyemiyoruz” diye konuştular.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3813
22.11.2016



Gece
Bir gece otobüsle caycumaya geldim dokap sitesine gidecektim servis olmadığı için taksiye bindim dokap sitesine 20 tl aldılar taksimetre açmadıklarını sabit fiyat uyğuladıklarını belirtiyorlar sizce hak mı düşeni kazıklarsan gün gelir siftah yapamazsın işte suçu sağda solda değil kendi içlerinde arasınlar

Kimden: Misafir | Zaman: 24.11.2016 08:48

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın