Pass

Gençlik Kolları İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu yapılan tüm seçim ve karşılamalarda gençlik kollarının yapmış olduğu çalışmaların büyük rol oynadığını söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları’nın gerçekleştirdiği toplantıya, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Miyanyedi, İlhan Gedik, Arif Sefercik, Ahmet Ali Başören katıldı.

AK Partili gençlerin seçim döneminde gece gündüz durmadan çalıştığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Çolakoğlu, “Seçim dönemlerinde siz ve sizden önceki gençlerimiz gece gündüz demeden milletvekillerimizle birlikte çalışmalara katıldınız. Her seçim çalışmasında siz gençlerin izi vardı. Seçim sonuçlarında sizlerin sayesinde tarih yazdık. Tüm Türkiye’de olduğu Gençler olarak siyaset tarihinin sayfalarında AK Parti İlçe Teşkilatı adına genç AK Partililer olarak yerinizi aldınız. Zamanı geldiğinde nasıl bizlere devredildiği gibi, bizlerde bir gün gelecek siz değerli Gençlere yerimizi bırakacağız, Gittiğimiz her yerde Siyaset Akademisi açılması yönünde bir istek var. Halkımızın buna karşı bir teveccühü var. Şimdi sadece gençler için bir Siyaset Akademisi açmak istiyoruz. Siyaset Akademisi derslerine alanında uzman akademisyenler, belediye başkanları, kişisel gelişim, iletişim, motivasyon uzmanları getirilerek derslerin daha verimli olmasını sağlamayı amaçlıyoruz.

AK Parti’yi ileriye taşıyacak olan yine AK Partili gençler olduğunu vurgulayan Çolakoğlu, “AK Parti gençlik kolları olarak, diğer partilerden 10 kat fazla çalışmalısınız. Çünkü siz göz önündesiniz. Mercek altında olan sizsiniz. AK Parti gençlik kolları olarak çalışmalarda daha özverili çalışmanız gerekiyor. Çünkü AK Parti’yi başarıya götürecek olan sizlersiniz. Seçimlerde ve Özellikle bölgemize gelen Bakan ve Vekillerimizi karşılamada gösterdiğiniz gayret ve başarılarınızdan dolayı Başta Rüştü Amil olmak üzere her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2532
22.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın