Pass

Çaycuma Müftülüğü’ne bağlı Saltukova Yatılı Kur’an Kursunda okuyan ve hafızlık sınavında başarılı olarak belge almaya hak kazanan 5 bayan hafız için Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Hafızlık İcazet Töreni” düzenlendi.

Programa; Kaymakam Serkan Keçeli, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Kâhya, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Saadet Partisi İlçe Başkanı Burak Erol, Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma Temsilcisi Kenan Tunç, Türk Diyanet Vakıf Sen İlçe Temsilcisi Nihat Bozacı, TDV Çaycuma Şubesi Üyesi Naim Eren, Din Görevlileri Derneği Başkanı Emin Berber ile din görevlileri ve hafızların aileleri katıldı.

Hafızların Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağını öpmesi ile başlayan program, Kur’an tilaveti ile devam etti. Hafızları ve onları yetiştiren Kur’an kursu öğreticilerini tebrik eden İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, “Cenabı Hak, hafız olan kardeşlerimizin hayatlarını bereketlendirsin. Onları gece-gündüz sabırla yetiştiren ve ilgilenen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Allah, kardeşlerimizi hafız kalanlardan eylesin. İnançlı bir nesil olmak önemlidir. Kişinin inancında bir sıkıntı varsa o ibadetlerine yansır. Şimdiki toplumda merhamet ve ahlaka ciddi bir ihtiyacımız var. İnsanı en güzel ahlak ve inanç eğitiminden geçiren kutsal kitabımız Kur’an’dır” dedi. Öğrencilere protokol tarafından taçlarının giydirilmesi ve belgelerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2711
21.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın