Pass

Çaycuma AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çaycuma Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Köy ve mahalle muhtarlarının düzenli olarak parti teşkilatını ziyaret ettiğini söyleyen Çolakoğlu; “Köylerimizin eksikleri konusunda il genel meclis üyesi arkadaşlarımız ile muhtarlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kanalizasyon, yol, su ve parke konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tabiî ki ödenek az olduğunda sıkıntılar yaşıyoruz.  Bu anlamda muhtarlarımız ile birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Ancak bir kurumda değişik sesler olacaktır. Bu demokrasinin bir gereğidir. Yoksa hata yapanı uyaran, doğru yapanı öven olmaz. Onun için değişik fikirlerin olması gerektiğine inanıyorum. Hem siyasi hem de muhtarlarımız kendi aralarında uyumlu çalıştığı sürece üstesinden gelemeyeceğimiz konu olmaz. Bu güzel sohbet ortamı için muhtarlarımıza teşekküre ederim” diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Teşkilatına teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen 15 Temmuz darbe girişimini Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin önlediğini vurgulayarak tüm muhtarları derneğe sahip çıkmaya davet etti.

Başkan Çelen; “Türkiye 15 Temmuz’da uçurumun kıyısından döndü. Dış güçlere karşı birbirimize daha sıkı kenetlememiz gereken bir dönemdeyiz. Ancak dernek yönetimi olarak Ankara’ya yaptığımız ziyaret, defalarca açıklık getirmemize rağmen bazı muhtarlarımız tarafından çarpıtıldı.  Dernek olarak kimse ile husumetimiz yoktur. 7 arkadaşımız dernekten istifa ettiler. Ben 2012 yılında bir oy ile dernek başkanlığı seçimini kaybetmeme rağmen kimseye küsmedim. Derneğimden hiçbir zaman kopmadım. 3 yıl boyunca uyum içinde çalıştım. Kimseye ‘bana niçin oy vermedin’ demedim. Bu derneği ben değil, şu anda bazıları hayatta olmayan arkadaşlarımız kurdu. 15 günü gelene kadar uyumlu bir şekilde çalışıyorduk. Ancak arkadaşlarımız arasında huzursuzluk yaratılmaya çalışılıyor. Bu dernek benim değildir, ben bugün var yarın yokum. İnşallah bununda üstesinden geleceğiz. Önümüzdeki yıl yapılacak dernek başkanlığı seçiminde isteyen herkes aday olacaktır. Ben muhtarımıza birlik ve beraberlik çağrısı yapıyorum “şeklînde konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3738
18.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın