Pass

Çaycuma Kaymakamlığı, Çaycuma Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile “15 Temmuz Şehitlerimize Vefa Programı” gerçekleştirildi.

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki programa vatandaşlar büyük ilgi gösterirken Kaymakam Serkan Keçeli, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Cumhuriyet Savcısı Sultan Çavundurluoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, SP İlçe Başkanı Burak Erol, Ziraat Odası Başkanı, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oktay Aksoy da katılanlar arasında idi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program ilahi ve kasidelerle devam etti.

Programa konuşması olarak katılan Eğitimci Yazar Sait Çamlıca15 Temmuz darbe girişimimden ders çıkarılması gerektiği ifade ederek; “Bizler darbe girişimden ders alamazsak, dün paralel, yarın meridyen, torunlarımız da üçgen ile uğraşmak zorunda kalacak. Silahını bize doğrultan nesil yetişti bunu düşünmek zorundayız. Biz Müslüman aklını teslim ederse ilahiyatta profesör bile olsa paralelden cezaevine yatmak zorunda kalıyor. Evlatlarımızı millete kurşun sıkacak hale getirebiliyorlar. Hiç kimse evlatlarının aklını başkalarına teslim etmesin. Bu darbe girişimini yapanlar asla vazgeçmeyeceklerdir. Bizi birbirimize düşürmek için uğraşacaklardır. Bizlerde birbirimizle kucaklaşmak için uğraşmak zorundayız. Bakın 40 yıldır bizi birbirimize düşürüyorlar. 1980 yılına kadar sağ- sol kavgası yaşadık, şimdi Türk- Kürt kavgası yaşıyoruz. Kimsenin kimseden üstünlüğü yok, üstünlük Allah korkusundandır. Bu bayrağın altında bu coğrafyada yaşamayı kabul eden herkes bizim kardeşimizdir. İslam coğrafyasına liderlik yapabilen tek ülke Türkiye’dir. Bu coğrafyada yaşıyorsak dikkatli olmak zorundayız. Coğrafya kaderdir sözünü kulağımıza küpe yapalım. Bizim boş bıraktığımız yerlere, bizim sahip çıkamadığımız çocuk ve gençlere başkaları kandırıyor. Ama dini bilmeyen bir gençliği din adına kullanıyorlar. Müslüman Müslüman’ı tekbir getirerek öldürür mü? Cehalet bu kadar korkunç bir şey. Kendimize cemaat arıyoruz. En güzel cemaat cami cemaatidir. Kendine cemaat arayan camiye gitsin. Allah’ın kitabı Kurandan başka kusursuz kitap yoktur. 15 Temmuzda köprüye çıkanların yaş ortalaması 25 idi. Gençlerimizden çocuklarımızdan ümidi kesmeyelim. Sarhoşu bile nara atarken “Allah” diyen bu milletten ümidimizi kesmeyelim demiş bir şairimiz” diye konuştu. Çift ezan ve salanın ardından şiirler okundu. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun şehitler için yaptığı dua ile program sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3518
16.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın