Pass

 Nebioğlu 7. Bölge Gençlik kolları tarafından organize edilen Buluşmaya Nebioğlu Belediye başkanı Ertan Aydoğan, Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gençlik merkezi müdürü Şendoğan Kaya,7.Bölge Koordinatörü Ali Rıza Türk, Çevre Mahalle ve Köy Din görevlileri Belde halkı ile öğrencilerinin yoğun katılımıyla yapıldı.

Programda konuşan Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, başkasının derdini kendi derdi gibi gören, maneviyatı yüksek bir gençlik istediklerini söyledi. Kaya, bunun yolunun, okumak, ilim öğrenmek, kendini sürekli geliştirmekten geçtiğini kaydetti.

Gençlik Merkezi olarak gençlerin yapacağı sosyal faaliyetlere her türlü desteği vereceklerini ifade eden Kaya, öğrencilere ilim öğrenmeleri konusunda tavsiyelerde bulunarak, “Siz Kafkasların, Balkanların, Afrika`nın, Uzak Doğu`nun ve Orta Doğu`nun umudusunuz. Onun için bu umutları boşa çıkarma hakkınız yok. Hiçbirimizin bu umutları boşa çıkarma hakkı yok. Gittiğimiz yerlerde çevremizi etkileyecek bilgi ve birikime sahip olmalıyız. Eğer biz ülkemizde barışın olmasını, dünyaya huzur gelmesini istiyorsak, dünyanın saadetini istiyorsak, emperyalist güçlere, adaletsizliklere, haksızlıklara, zalimlere karşı sesimizi daha da yükseltmemiz, biz varız dememiz lazım” şeklinde konuştu.

Nebioğlu Belediye başkanı Ertan Aydoğan; “İlçemize geldiği günden beri her platformda hizmet ve irşad faaliyetleriyle bölge insanlarımızın gönlünde taht kuran değerli müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu'nu tebrik ediyor başarılarının devamını dilerim. Yapılan Güzel etkinliğimizi Allah kabul eylesin” dedi.   

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; “Gençlik Buluşmasına İştirak eden Nebioğlu Belediye Başkanımız Ertan Aydoğan Gençlik Merkezi Müdürümüz Şendoğan Kaya, Ekspres Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Ercan Karakuş kardeşime 7.bölge koordinatörümüz Ali Rıza Türk ve tüm din gönüllüsü kardeşlerime, kıymetli gençlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu salonda bulunanlara sorular sordu ve doğru cevaplayanlara Kuranı Kerim Meali ve Siyer-i Nebi Kitabı hediye etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3748
14.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın