Pass

Karadeniz’in efsane takımlarından Zonguldakspor, mevcut stadı maç yapmaya müsait olmadığı için maçlarını ilçelerde yapmak zorunda kalıyor. Uzun yıllar sonra 2.lige yükselen Zonguldakspor’un maçlarını Zonguldak’ta oynayamaması taraftarı üzüyor.

Zonguldak kamuoyu yetkililerden bir an evvel Zonguldak’a yeni bir stat yapılmasını istiyor. Bu konuda önemli bir istek de Zonguldakspora olan sevdasıyla tanınan Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç’tan geldi. Tunç, bir açıklama yaparak Zonguldak’a en kısa zamanda modern bir stad yapılmasını ve Zonguldaksporun maçlarını Zonguldak’ta oynamasını istedi. Başkan Tunç açıklamasında şunları söyledi:

“İçinden iki tane il çıkarmış koskoca emektar bir il profesyonel 2.lig maçlarını kendi şehrinin içinde, kendi sahasında değil de ilçelerde yapmak zorunda kalıyor. Daha önce ilçesi durumdayken şimdi il olanlar bile Zonguldak’ı bu konuda çoktan geçmiş durumda!

Böyle köklü bir ilin bir futbol sahasının bile olmayışı 2023 hedefindeki bir Türkiye’ye hiç yakışmıyor. Artık Zonguldaksporumuz için Zonguldak’ta modern bir stat istiyoruz.

Devletine ve milletine her zaman saygılı, vatanına ve bayrağına sevdalı Zonguldak halkı ve Karaelmas gençliği bunu fazlasıyla hak etmektedir.

Stad konusuyla yakından ilgilenen Zonguldak milletvekillerimizin bu konudaki  çalışmalarının sonuç alınıncaya kadar devamını ve siyaset kurumunun etkili ve yetkili bütün kesimlerinin bu konuya daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Umarız ki Karaelmasın bağrından yükselen bu ses bir an önce karşılık bulur!

Zonguldak halkı vefakârdır. Kendine ve kentine sahip çıkanları asla mahcup etmez. Vefasını da en güzel şekilde gösterir.

Lütfen Karaelmastan yükselen seslere kulak verelim. Zonguldak gençliği ve halk, maçlarını kendi şehrinde izlemek istiyor. Ya en uygun olabilecek bir yere modern ve yeni bir stat yapalım. Ya da en azından Kemal Köksal Şehir Stadını modernize edip ayağa kaldıralım. Zonguldakspor, maçlarını ilçelerde değil, kendi modern sahasında oynasın!

Bütün Zonguldak sevdalılarını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor, yüreği Karaelmas için çarpan ve Zonguldak için çırpınan herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3144
14.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın