Pass

İşletmeciliğini İsa Erbay’ın yaptığı İstasyon Terminal Tesisleri’nde hizmet verecek olan Star Otel Çaycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’nun kesmiş olduğu kurdelenin ardından görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa, Çaycuma Belediye Başkanı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Ticaret Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Hotlu, Ziraat Odası Başkanı, Yurtbay Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, çok sayıda esnaf ve işadamı katıldı.

İsa Erbay’ın Çaycuma’ya el emeği göz nuru önemli bir yatırım kazandırdığını ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı; “Çaycuma güzel bir yatırım kazandığı için bu kalabalığın toplandığını düşünüyorum. Çaycuma’mızın Filyos Nehri ile ayrıldığı doğu yakasında önemli gelişmeler olmaktadır. Sayın Zeki Yurtbay tuğla fabrikasını baştan sona yeniledi.  Onunda yakın bir zamanda açılış töreninde bir araya geliriz. Terminal tesisimiz eksik ve yapılması gereken işleri vardı. Doğu yakasında yaptığımız park, yol ve çevre düzenlemeleri ile beraber bu terminal mevkiindeki gelişmelere bir altın halkayı da bu otelin sahibi İsa kardeşimiz eklemiş oldu.  Avrupa’daki büyük otelleri aratmayan son derece zevkli ve modern bir yatırımı ilçemize kazandırmış oldu. Umuyorum ve biliyorum ki bu başkalarını da örnek olur. İsa kardeşimiz yatırdıklarının karşılığını alır. Çaycuma’ya kim bir çivi daha çakarsa emrinde olduğumuzu buradan bir kere daha sizlere duyuruyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Acaklıoğlu’nun yaptığı açılış duasının ardından kurdele kesilerek Otel’in açılışı gerçekleşti. 40 yatak kapasiteli Star Otel’de 6 suit, 2 kral dairesi ve standart odalar bulunuyor. Kral dairelerinde bulunan saunalar ise davetlilerin büyük beğenisini aldı.

Açılış sonrası davetlilere oteli gezdiren Erbay, Otelin planlanan bütçenin üzerinde bedele mal olduğunu ve planlanandan çok daha erken tamamlandığını ifade etti.

Otel Sahibi İsa Erbay, “Çok şanslıyım ki şimdi, çok sevdiğim ve bana çok şey katan ülkeme borcumu ödemek adına yatırım yaptım. Bundan sonra da Güzel ülkeme çeşitli yatırımlar yapmak istiyorum, İnsanlar hayallerini başka günlere ertelememelidir. Çaycuma’mıza yakışır bir Otel yaptık Hilton veya Dedeman da ne varsa burada kalan misafirlerimiz aynı güzelliklere sahip olacaktır. İlçemiz böyle güzellikleri hak ediyor, Bu kadar beklemek yeter, artık zaman geldi diyerek işe başladık, Şükürler olsun bugün Otelimizi açtık. Birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok. Tüm katılımcılara Teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 4503
12.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın