Pass

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu köy muhtarlarıyla fırsat buldukça bir araya gelerek sohbet etti.

Çolakoğlu haftanın son günü muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı. Muhtarlarla Önce Parti Binasında bir araya geldi. Parti binasında yapılan toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, 2016 yılında köylerde yapılan çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgi verdi. İktidarları döneminde eğitim, sağlık ve ulaşımda çok büyük hamleler yaptıklarını dile getiren Çolakoğlu, özellikle köylerde cumhuriyet tarihinde yapılanlardan daha fazla yatırım yaptıklarını öne sürdü. Yatırımların büyük kısmının KÖYDES projesi sayesinde olduğunu söyledi.

2015 yılında gelen ödenek ile köylerde sorunları çözmeye çalışan Çolakoğlu “Ödeneklerle asfalt, beton, sanat yapısı, parke çalışması gibi birçok hizmetler yapılmış ve yapmaya devam etekteyiz, Özel İdare bütçemizle ilçemize yatırım ve akaryakıt ödeneği ayrılmıştır, Yaklaşan kış mevsimi sebebi ile köylerde ulaşım ve Enerji konularını da gündeme alan Çolakoğlu, yaptıkları çalışmalarda her zaman muhtarların yanında olacaklarını sözlerine ekledi. Toplantıda daha sonra bazı muhtarlar söz alarak yapılacak yatırımlarda hizmetin adaletli dağıtılmasını istedi. Muhtarlar ayrıca ihtiyaç duydukları hizmetleri içeren dosyaları AK Parti İlçe Başkanlığı'na teslim etti.

Çolakoğlu Toplantı sonrasında Parti Binasının alt katında bulunan kahvehane bahçesinde Muhtarlara çay ikram etti.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3026
11.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın