Pass

10 Kasım Atatürk’ü Anma programı Çaycuma’da yoğun katılımla gerçekleşti.

Törene; Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcısı Sultan Çavundurluoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, Askerlik Şubesi Başkası Gökhan Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire ve okul müdürleri, belediye ve il genel meclis üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program Atatürk Anıtına Serkan Keçeli ve Çaycuma Belediye Başkanı’nın çelenk sunumuyla başladı. Saat 09.05’de çalınan siren sesiyle hayat dururken okunan İstiklal Marşı ile Türk bayrağı yarıya çekildi. Ardından Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlana Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki anma programına geçildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Ali Gücük yaparak şunları söyledi; “Mensubu olduğu Türk milletini sonsuz bir aşkla seven Mustafa Kemal Atatürk, milleti için her türlü zorluğa katlanan ve kendini ona adayan, işgal altındaki imparatorluğun küllerinden yepyeni ve güçlü bir devlet yaratan eşsiz bir lider, büyük bir komutan ve dahi olan Atatürk, hem milli mücadele, hem de Cumhuriyetin inşa sürecinde daima ileriye bakmış, ileriye yürümüştür. Büyük önder bir fikir adamının dediği gibi “Atatürk gibi insanlar, bir nesil için doğmadıkları gibi, belli bir devre içinde doğmazlar. Onlar önderlikleri ile yüzyıllarca milletlerin tarihlerinde hüküm sürecek insanlardır”. Atatürk’ün mensubu olduğu ve sonsuz bir aşkla sevdiği Türk milleti, her dönemde hain saldırılarla karşı karşıya kalmış, ancak tıpkı İstiklal Harbi’nde olduğu gibi onurlu duruşu ile bağımsızlığını korumasını bilmiştir. 15 Temmuz gecesinde darbe girişimi ile devletimizi ele geçirmeyi amaçlayan hainlerin, gizlice tüm kurumlara sızdığı, özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın sembolü TBMM’ni bombaladığı, halkımızın üzerine mermi ve bomba attığı gece, gördük ki, milletin bağımsızlığını, milletin kadarını tayin edecek, yine milletin kendisidir”. Öğrencilerin seslendirdiği oratoryo, şiirler ve sarı zeybek oyunun ardından Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Fen Lisesi Müzik Öğretmeni Şule Türkoğlu’ Atatürk’ün sevdiği türküleri okudu. Atatürk anıtı önünde ise izci öğrenciler gün boyu nöbet tutacak.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2887
10.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın