Pass

Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen yönetim kurulu adına yapmış olduğu açıklamada, 4 Kasım 2016 Cuma günü yönetim olarak TBMM’ne Zonguldak Milletvekilleri ile köylerin sıkıntılarını aktarmaya gittiklerini, ancak derneğe muhalefet olan bazı muhtarların ziyaret hakkında gerçeği yansıtmayan söz ve davranışlarda bulunduklarını söyledi.

Ankara’ya bazı bürokratları görevden almak için gittiklerini iddia eden bazı muhtarlara karşı açıklama yapma gereği duyduğunu ifade eden Başkan Çelen; “Söz konusu ziyaretimizde AK Parti milletvekillerimiz ile köylerimiz, muhtarlarımızın sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Muhtarlarımızdan gelen yoğun şikâyet üzerine bazı il genel meclis üyelerini arkasına alan Köy Hizmetleri Çaycuma Şantiye Şefinin muhtarlara yanlı ve kaba davrandığını vekillerimize ilettik. Ayrıca İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı görevden aldırmak için imza topladığımızı iddia eden bazı muhtar arkadaşlarımızdan söz konusu imzaların kim tarafından toplandığı ve kimlerin imza attığını ve bu imzaların nereye verildiğinin ispatını bekliyoruz. Dernek olarak Sayın Recep Demirtaş’a vermiş olduğumuz destek yaklaşık iki ay önce yerel basına yansımıştır. Biz Demirtaş’ın dün olduğu gibi bugünde yarında yanındayız. Aksini iddia eden arkadaşlar dernek yönetimi ile Demirtaş’ın diyaloglarının üst seviyede olduğunu gayet iyi bilmektedirler. Çaycuma AK Parti İlçe Başkanlığı seçiminden sonra aylarca partiye uğramayan bir il genel meclis üyemiz dönemin muhtarlar derneği başkanına muhtarların taleplerini dernek binasında aldırmakta idi. Bizler dernek yönetimine seçildikten sonrada talepleri yine parti dışında öğretmen evi önünde almaktaydı. Bizler yönetim kurulu olarak bu konudaki muhtarlarımızın rahatsızlığını Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Özbakır’a ilettik. Ardından söz konusu meclis üyesi parti binasına gelerek muhtarların taleplerini almaya başladı. Bu konuları tüm muhtar arkadaşlarımızın bilgisine sunuyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2535
10.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın