Pass

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Zonguldak’a gelişi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Çaycuma ilçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu Bakan Özhaseki’nin Zonguldak’ta önemli konulara temas ettiğini söyledi. Çolakoğlu; “Bakan Özhaseki konuşmasının büyük bölümünde Terör le mücadeleden bahsetti. Devlet para gönderiyor, onlar Kandil’e gönderiyor. Taşeronluk sistemiyle ihale yapıyorlar, işçinin elinden parayı alıp Kandil’e gönderiyorlar. Belediyenin her türlü imkânlarını teröristlerin emrine veriyorlar, çukurlar kazıp sonra da bölücülük yapıyorlar, öz yönetim ilan etmeye kalkıyorlar dedi. İşte ona karşı da tavrımız tabii ki sert olacak diyerek Hükümetimizin kararlılığını belirtti.

Çevre Şehircilik Bakanımız, PKK ile yıllardır savaştıklarını, sonuna doğru yaklaştıklarını, yurt dışında da temizlemeye başladıklarını belirtti. Bir taraftan içimizden FETÖ diye hain bir grup çıktı, onları temizliyoruz. TİKKO'su, DHKP-C'si hepsi bir arada, hepsine karşı savaş veriyoruz, temizliyoruz. Bir taraftan ekonomik savaş veriyoruz, yatırımlara devam ediyoruz, diyerek kararlılığımızı ortaya koydu.

15 Temmuz'a da değinen Bakan Özhaseki ihtilal denemesi olmasına karşın iki gün sonra bütün banka, iş yerleri ve dükkânların açık olduğunun altını çizerek, "Bir ihtilal denemesi oldu, herkes yaşamına devam etti. Bu, Allah'ın bir lütfudur. Fransa'da bir tek patlama olduğunda askerler ortalığı istila ettiler, olağanüstü hal ilan edildi. Allah'a hamdolsun iyi işler yapmaya devam ediyoruz, çalışacağız, diyerek Düşmanlara korku Verdi. Sayın Bakanın Zonguldak’a gelmesi bizleri ziyadesi ile memnun etti Sayın Bakanımız Özhaseki Başbakanımızla birlikte Filyos Projesinin Temel atma törenine geleceğini de ifade etti” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2798
07.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın