Pass

Hakkâri’nin Şemdinli İlçesinde PKK’lı teröristlerce girdiği çatışmada yaralanan 27 yaşındaki Uzman Çavuş Tanju Kuşdemir’in ailesi evlatları için Çaycuma Veli Köyünde Kur’an-ı Kerim okuttu.  

Çatışma sırasında cebinde bulunan telefon şarj cihazına (powerbank) gelen kurşun sayesinde göğsünden yara almaktan kurtulan, ancak kol ve belinden yaralanan Tanju Kuşdemir’in ailesi, Allaha şükretmek ve oğlun için dua eden köylülerine hem Kur’an hem de yemek ziyafeti verdi.

Çaycuma Veli Köyünde yapılan Kur’an programına Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Tarım müdürü Coşkun Ulutaş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Memur-Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, Çaycuma Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu, AK Parti il yönetim kurulu üyesi Çetin Hotlu, Çevre Köy ve Mahallelerden gelen Din Görevlileri, siyasi parti temsilcileri, Gazi’nin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hakkâri Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından geldiği baba evinde istirahat eden ve sürekli kontrol için Ankara’ya giden Kuşdemir; “Bugün hayatta kaldıysam öncelikle Türk milletinin ve ailemin dualarına borçluyum. Köyümüz camisinde yaptığımız programa teşrif eden tüm büyüklerime teşekkür ediyorum.

Program sonunda dua eden Çaycuma Müftülüğü Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu;“Asil Türk milletinin namus ve şerefi, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin egemenliği ve şehit kanlarıyla sulanmış vatan toprakları için canlarını hiçe sayarak çarpışmış ve bu uğurda şahadet şerbeti içen kahraman vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet Gazilerimize uzun ömür ve sağlıklı yaşam diliyoruz. Bu toprakları Türk vatanı yapmak ve vatan olarak kalmasını sağlamak için binlerce isimli ve isimsiz kahraman yaşamını feda etmiştir. Bugün bağımsız bir millet olarak insanca ve onurumuzla yaşıyorsak, göklerde ay bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa bunları aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. O kahramanlar bu toprakları bağımsız ve bölünmez bir vatan, bu toprakları özgür bir ulus yapmak için canlarını ortaya koydular. Böyle kahraman vatan evlatları sayesinde gelecekte de bu topraklar üzerinde yalnızca Türkiye Cumhuriyeti var olacak ve ay yıldızlı bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır. Allah’ım polisimizi ve askerimizi her türlü kötülüklerden ve oyunlardan koru.” diye dua etti. Köy Muhtarı Orhan Pınar ile Köyün Cami İmamı Bayram Keçeci, Gazi Tanju Kuşdemir ile birlikte misafirleri karşılayıp program sonrası yemek ikramında bulundular.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3728
05.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın