Pass

Türkiye Diyanet Vakfı Çaycuma Şubesi ve Çaycuma Müftülüğü Çaycuma Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma problemi olanlara yardımcı olmak amacıyla tefriş ettiği öğrenci konukevi dualarla açıldı.

Açılışa; Kaymakamı Serkan Keçeli,  Çaycuma Belediye Başkan Vekili Bahri Malakçı,  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu,  Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya,  İbrahim Ethem Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Acar, İlçe Sevgi Evleri Müdürü ( Erkek Yetiştirme Yurdu ) Mesut Özmekik, Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Vedat Emeksiz, Anadolu Gençlik Derneği Çaycuma Başkanı Selami Özduran, TDV Çaycuma Yönetim Kurulu Üyeleri Birol Yiğit, Naim Eren, Mustafa Muslu ve Sadullah İstek,  Din Görevlileri Dernek Başkanı Emin Berber,  Diyanet Sen İlçe Başkan Yardımcısı Zekeriya Kamit,  Diva Sen İlçe Temsilcisi İmam Yusuf Bayhan,  Türk Diyanet Vakıf Sen İlçe Temsilcisi Nihat Bozacı katıldı.

Konuk evinin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Müftü Arcaklıoğlu’nun yaptığı duanın ardından evin açılışı gerçekleştirildi. Ev sakinleri üniversite öğrencileri ile sohbet eden Kaymakam Keçeli; “Yüksek öğrenim gören öğrencilerin en büyük sorunu konaklamadır. Bu anlamda her kim destek ve yardımlarını esirgemiyorsa minnettarız. Bu bakımdan önemli bir hizmeti daha hayata geçiren Müftülüğümüze ve Diyanet Vakfımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuk Evimiz Çaycuma’ya hayırlı olması dileğinde bulunan Müftü Arcaklıoğlu hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.

Şehir merkezinde kiralanan bir dubleks dairede de 12 kız öğrenci konaklayacak.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3262
04.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın