Pass

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz kültürel gezileri ikinci döneminde devam ediyor. 

81 ilde düzenlenen programlar ile 14-29 yaş grubu gençlerden özellikle kırsalda yaşayan ve dezavantajlı olanların tarihi ve kültürel yönden zengin çevre iller ile kendi il ve ilçelerini daha yakından tanımalarını, buralarda yaşayan akranları ile tanışmaları ve gençler arasında diyaloğun arttırılmasına katkı sağlayacak bir hareketlilik projesidir. Proje günübirlik programlar şeklinde gerçekleştirilmektedir. Zonguldak ilindeki gençlik merkezleri aracılığı ile gençler günü birlik geziler ile Zonguldak çevresindeki illeri ve kültürlerini tanıma imkânı yakalıyor. 30 Ekim 2016 tarihinde Kozlu Gençlik Merkezi’nden Kastamonu iline, Gökçebey Gençlik Merkezi’nden Bolu iline gerçekleştirilen Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz gezileri ile genç katılımcılar illerin tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini görme imkânı buldu. 30 Kasım 2016’ya kadar sürecek projemize sehirlervekulturler.gsb.gov.tr adresinden başvuru yaparak katılım sağlanabilecek.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, “Zonguldak Gençlik Merkezi bünyemizde yer alan Gönüllülük Kulübümüzün eski ve yeni üyelerini bir araya getirerek tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Düzenlediğimiz toplantıda yeni gönüllü gençlerimizle tanıştık ve Zonguldak Gençlik Merkezi olarak gençlere yapmış olduğumuz proje ve faaliyetleri gençlere anlattık. Yeni Bir Nefes, Akademi faaliyetleri, kulüp faaliyetleri ve Bakanlığımızın diğer projelerini tanıtımımızın ardından gençlerle projelerimizle ilgili ve kendi proje fikirleri ile ilgili fikir alış verişi yapıldı. Yaptığımız toplantı ile büyüyen Gönüllülük Kulübümüzün gönüllü gençleri ile birlikte ilk çalışmamızı gerçekleştirdik. Bakanlığımızın Genç Dönüşüm projesi ile sınav sonrasında toplamış olduğumuz kırtasiye setlerini Hüseyin Girgin İlkokulu öğrencilerine, gençlik merkezi müdürümüz, gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizle hediye ederek miniklere başarılar diledik” şeklinde konuştu.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2512
02.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın