Pass

Aplastik Anemi hastası olan Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Tuğçe Bayraklı için Türk Kızılayı, Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi tarafından başlatılan kan bağışı ve kök hücre kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kan bağışı başlamasının ardından Kültür ve Sanat Merkezi’ne gelerek bağış yapmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu. Kan bağışına AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve daire müdürleri de katılarak destek verdi.

Kızının ilik yetmezliği diye bilinen Aplastik Anemi hastası olduğunu ifade eden baba Nihat Bayraklı; “ Kızımın hastalığını 2, 5 ay önce öğrendik. Bir hafta öncede bu bağış kampanyası başlatıldı. Halkımız oldukça duyarlı.  Kampanyaya öncülük eden kişi ve kurumlar ile bağışta bulunan herkese kızım adına teşekkür ediyorum. İnşallah kampanya Türkiye genelinde devam edecek” diye konuştu. Çaycuma Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri de gün boyu kampanya ile ilgilenerek vatandaşlara yardımcı oldu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 7316
31.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın