Pass

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çaycuma’da coşku ile kutlandı. İlk olarak Kaymakam Serkan Keçeli makamında tebrikleri kabul etti. Ardından İlçe Stadyumumdaki kutlama programına geçildi. Etkinliklerden önce Kaymakam Serkan Keçeli ve Çaycuma Belediye Başkanı tören komutanı eşliğinde halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı gerçekleştiren Kaymakam Keçeli şunları söyledi; “ Bugün bu topraklarda yaşayan herkesin doğulusu, batılısı, kuzeylisi güneylisi ile Atasının dedesinin, nenesinin bu vatan topraklarını kurtarmak için verdiği bir ölüm kalım mücadelesi, onur haysiyet ve namus mücadelesi neticesinde zaferle taçlanan Kurtuluş Savaşı sonucunda kurtulan Türkiye Cumhuriyeti devletinin 93. yıldönümüdür. Cumhuriyet’in ilanının 93. Yıldönümünü ülke genelinde olduğu gibi güzel ilçemiz Çaycuma’da da büyük bir coşku, gurur ve sevinçle kutluyoruz. Bir yönetim şekli olmanın ötesinde aynı zamanda tarihin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet getirdiği çağdaş açılımlarla Türk insanın önünü açmış, ufkunu genişletmiştir. Cumhuriyet kurumları kudreti ve önderliği ile tüm kazanımlarımızın ve değerlerimizin çağdaş uygarlık düzeyine erişmek adına attığımız her adımın, her yolun kaçmaz güvencesi olmuştur. Çağdaş demokratik, laik, demokratik ve sosyal bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti Anayasa ve kanunlar ile çerçevesini belirlediği temel hak ve özgürlüklerin özgürce kullanılmasını güvence altına almıştır. Bu çerçevede bu ülkede yaşayan herkes birinci sınıf vatandaştır. Herkes aynı geçmiş için ortak bir geleceği paylaşmaktadır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, ilkesi doğrultusunda her türlü yönetim yetkisinin kaynağı millet iradesidir. Cumhuriyeti yaşatmak ve çağdaş uygarlık yolunda ilerlemek için değişen olaylara, oynan oyunlara, baskılara ve maruz kalınan dayatmalara karşı hoşgörümüzü kaybetmeden birlik ve beraberlik içinde tek yürek olarak kalmak zorundayız. Kurtuluş Savaşı’nda kendisine boyunduruk vurmaya kalkışan düşmanlarına karşı ecdadımızın sergilediği birlik ve beraberlik ruhu vatanımızın bekasına, milletimizin kardeşliğine kast eden hainlere karşı farklılıklarını bir kenara bırakarak bir ve beraber olan milletimizce 15 Temmuz gecesinde bir kez daha yaşatılmıştır. Cumhuriyetin ve demokrasinin en büyük güvencesi Cumhuriyeti ve değerlerini özümseyen büyük Türk milletidir.15 Temmuz göstermiştir ki bu millet ne Cumhuriyet den nede demokrasiden asla ve asla vazgeçmeyecektir” dedi.

Öğrencilerin okuduğu şiirler ve halk oyunları gösterilerinin ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Çaycuma Belediyesi Rahvan At Binicilik ve Yetiştiriciliği üyeleri de atları ile birlikte tören geçişinde yer aldı.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3305
29.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın