Pass

Çaycuma’da 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi. İlk olarak hükümet Konağı önünden Belediye Bandosu eşliğinde Atatürk Anıtına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ilk defa Kaymakamlık Çelenk’i Polis ve Jandarma tarafından sunuldu.

Törene; Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcısı Sultan Çavundurluoğlu, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye ve il genel meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı’na Kaymakam Serkan Keçeli ve Çaycuma Belediye Başkanı tarafından çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından program sona erdi.

Haber: EKSPRES

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3065
28.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın